|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
maktar |
İletim - 21/07/2008 : 12:39:31 Arkadaşlar eski bir diablo 2 oyuncusuyum. Uzun zamandan sonra tekrar başladım oyuna. Barbarianla 3 bölüme kadar geldim Diablonun kardeşini öldürdüm 3. bölümdeki tüm görevleride bitirdim ancak beni kimse 4. bölüme götürmüyor? Diablonun kardeşinin ruh taşı (mavi bi taş) elimde. Ne yapmam gerekiyor. Bi yardım edebilirseniz çoook sevinirim. Kolay gelsin hepinize. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ingold |
İletim - 25/07/2008 : 00:46:33 burası paylasım ıcın degılmı :) ben foruma yenı dahıl oldum onceden yardım etmek ısterdım .. |
maktar |
İletim - 22/07/2008 : 14:21:12 Evet dediğiniz gibi kırmızı portal mephistoyu öldürdüğüm yerin biraz ilersinde ortada bir yerde açılmış. Ben far etmemişim. Böyle uyduruk bi soruyla meşgul ettim sizi beyler kusura bakmayın.
yardımlarınız için teşekkürler |
batuhanus |
İletim - 21/07/2008 : 18:17:39 alıntı: maktar tarafından yazılan:
Mephisto yu Öldürdüm bişicik açılmadı. Akşam gene öldüreyim bakayım ne olacak. Ayrı bi yerdemi açılıyo portal yoksa hemen onu öldürdüğüm yerde mi? Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bu kadar hızlı cvp alacağımı hiç düşünmemiştim. Sağ olun.
biraz dikkatli bak hemen yok diye bırakma |
Palad1n |
İletim - 21/07/2008 : 16:29:02 Mephistonun spawn olduğu yerin güneyinde bir portal açılıyor ve o portala bir köprü bağlanıyor. oradan geçiceksin. |
maktar |
İletim - 21/07/2008 : 15:22:23 Mephisto yu Öldürdüm bişicik açılmadı. Akşam gene öldüreyim bakayım ne olacak. Ayrı bi yerdemi açılıyo portal yoksa hemen onu öldürdüğüm yerde mi? Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bu kadar hızlı cvp alacağımı hiç düşünmemiştim. Sağ olun. |
|
|
|