AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2 act 3 problem

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
maktar İletim - 21/07/2008 : 12:39:31
Arkadaşlar eski bir diablo 2 oyuncusuyum. Uzun zamandan sonra tekrar başladım oyuna. Barbarianla 3 bölüme kadar geldim Diablonun kardeşini öldürdüm 3. bölümdeki tüm görevleride bitirdim ancak beni kimse 4. bölüme götürmüyor? Diablonun kardeşinin ruh taşı (mavi bi taş) elimde. Ne yapmam gerekiyor. Bi yardım edebilirseniz çoook sevinirim. Kolay gelsin hepinize.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ingold İletim - 25/07/2008 : 00:46:33
burası paylasım ıcın degılmı :) ben foruma yenı dahıl oldum onceden yardım etmek ısterdım ..
maktar İletim - 22/07/2008 : 14:21:12
Evet dediğiniz gibi kırmızı portal mephistoyu öldürdüğüm yerin biraz ilersinde ortada bir yerde açılmış. Ben far etmemişim. Böyle uyduruk bi soruyla meşgul ettim sizi beyler kusura bakmayın.

yardımlarınız için teşekkürler
batuhanus İletim - 21/07/2008 : 18:17:39
alıntı:
maktar tarafından yazılan:

Mephisto yu Öldürdüm bişicik açılmadı. Akşam gene öldüreyim bakayım ne olacak. Ayrı bi yerdemi açılıyo portal yoksa hemen onu öldürdüğüm yerde mi?
Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bu kadar hızlı cvp alacağımı hiç düşünmemiştim. Sağ olun.

biraz dikkatli bak hemen yok diye bırakma
Palad1n İletim - 21/07/2008 : 16:29:02
Mephistonun spawn olduğu yerin güneyinde bir portal açılıyor ve o portala bir köprü bağlanıyor. oradan geçiceksin.
maktar İletim - 21/07/2008 : 15:22:23
Mephisto yu Öldürdüm bişicik açılmadı. Akşam gene öldüreyim bakayım ne olacak. Ayrı bi yerdemi açılıyo portal yoksa hemen onu öldürdüğüm yerde mi?
Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bu kadar hızlı cvp alacağımı hiç düşünmemiştim. Sağ olun.

0.02 Snitz Forums 2000