AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 VE UZUN BEKLEYİŞİN SONU ! - Diablo 3 !!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Palad1n İletim - 28/06/2008 : 18:21:15
Blizzard'ın sitesinde 4 gündür buzlar hafif hafif açılıyordu >.> Ben wrath of lich king'in teması diye önemsemedim ama içinden bomba gibi haber çıktı !

Diablo 3'te yer alacak 5 classtan 2si açıklandı : Witch doktor ve Barbarian.

Bu seferki hikayeye göreyse oyun cennet civarında geçecek ve cehennemin cenneti basmasını konu alacak.

Ayrıntılar ve daha fazlası için http://eu.blizzard.com/diablo3/ [Tyrael en ihtişamlı şekliyle yerini almış =)]
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ingold İletim - 25/07/2008 : 00:49:31
ya keske cıkmasaydı aslında omrumden bır 10 yıl daha vermek guzel olmayacak.. :)

http://www.blizzard.com/us/splash.html;jsessionid=1CBCF8A9C1A2E33693DDF636D81C02C6.app11_03
Medal of Honor İletim - 14/07/2008 : 10:14:21
Uruk- Hai sana birsey soracaktım sitenizin yani artık hepimizin güzel sitesinin büyüklüğü ne kadar ve bu siteye kayıt oldum ama paralımıydı aman paralıysa paralı güzel bir site herkesin sorunlarını bir care bulabilirim ama kimse ileti falan yazmadı buarada beni 5 yıldızlı yapmıssınız tesekkurler
Lenin İletim - 02/07/2008 : 11:48:11
Sanırım bu 6 sayfalık öninceleme Oyungezer dergisini almam için yeterli bir neden... Zaten 5-6 gün içinde çıkacaktır tahminimce. Merakla bekliyorum...

Diablo 3 hakkında biraz doldurma bir oyun olabilir gibi yorumlarlada karşılaşıyorum başka forum sitelerinde. Umarım öyle bir durum olmaz. Çünkü çok merakla bekliyorum kendisini...
wolverine İletim - 02/07/2008 : 11:24:48
Oyungezer dergisi 6 sayfalık bir öninceleme hazırlamış. Temmuz sayısında bilmiyorum ne öğrenebildiler 6 sayfayı dolduracak?

Diablo 1 ve 2. oyununu ararsan Bestseller serisi şeklinde tekrardan satışa sunuldu ülkemizde.

Buradanda alabilirsin;
http://www.oyunal.com/Arama.aspx?Arama=diablo&Hepsi=False
Lenin İletim - 30/06/2008 : 10:57:54
Bende merakla bekliyorum. Ama seneye yaz tatilinde ÖSS problemi boy göstereceği için ne kadar oynayabilirim bilmiyorum açıkcası. Sizler benim içinde bol bol oynarsınız o zamanlarda... :D

Birde şu ödeme sistemi hakkında gerçek bir bilgiye ulaşan arkadaşların bizimle paylaşmasını rica ederim.

0.03 Snitz Forums 2000