|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
darkmessage |
İletim - 19/06/2008 : 14:13:06 belki cogunu bilior ama ben bugun yeni kesfettim ve sizlerlede paylasiim istedim..
arkadaslar ildiginiz gibi d2 deki act 1 deki 5. görevde yani horadric molus muydu neydi ( charsi nin cekicini caldigimiz görev ) iste o görevin sonunda imbue hediye ediyordu bize charsi yani i iteminizi unique yapabiliordunuz..
simdi charsi nin istedigi türde bi itemi buluyoruz ( no magic no unique vs vs ) imbue ettiriyoruz ve bakiyruz beyendiysek duruo AMA beyenediysek "save and exit" DEMEDEN pc nin fişini çekiyoruz :) bu şekilde pc ye elektrik gidemediinden dolayi oyunu otomatik kaydedemiyor.. ( unutmayin elektriini kesin pc nin dügmeden kaparsaniz save edeilir ) bu şekilde 2 kere denedim ve itemi beenmedim fakat oluyor isterseniz deneyin :))
umarim anlatabilmişimdir hepinize kolay gelsin :) |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ingold |
İletim - 25/07/2008 : 00:51:05 abi sen iyimisin bu kadar fişi çek ctrl alt del yerıne ben verıyım ımbue yı sınırsız kullanım acın :) |
DarkJedi |
İletim - 12/07/2008 : 13:29:42 :D charsinin vereceği item çok kalite değil 1-2 saat boss run yap çok daha kalite itemler çıkar |
Cskn |
İletim - 22/06/2008 : 18:59:14 Bazı magic itemlerde unique lerden bile iyi oluyor.Mesela +3 bow and crossbow skills veren eldiven, +2 java skills veren eldiven gibisinden. Ya da +6 java skill veren mathriarchel java var :) |
batuhanus |
İletim - 22/06/2008 : 11:37:29 alıntı: darkmessage tarafından yazılan:
hadi ya :S yani 2 tip sarı mi var :S bende seviniorum bütün itemlar unique die :)) diorum nasil bu kadar kolay olur die :)
Nightmare de charsi dandik imbue yapar zaten o yüzden kafana takma bilgisayarın fişinide rahat bırak:)
Unique itemler altın rengi olur.Bir de sarıları var daha düşük kalite de ama bazen öyle süper sarı item düşüyorki en değerli unique itemlara bile satılamaz.
Mesela exp paketsiz diablo 2 de ben bi shield düşürmüştüm:
30 to all resists 3 to all pala skills bilmemkaç def bilmemkaç life and mana
Bunun gibi bişeydi(tabii expansion pack te bu o kadar değerli değil:D)
6 soj a satmıştım.Yani 6 soj=12 ist(tüm eşyalarını alabilecek sermaye) |
darkmessage |
İletim - 21/06/2008 : 14:39:15 hadi ya :S yani 2 tip sarı mi var :S bende seviniorum bütün itemlar unique die :)) diorum nasil bu kadar kolay olur die :) |
|
|
|