|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
darkmessage |
İletim - 08/06/2008 : 10:48:04 arkadaslar ben d2 serüvenine 2 gün once atildimda yüklemeyi yaparkende cobuk olsun diye multiplayeri yüklemedim..bu multiplayer olayi nasil oluyo bi anlatabilirmisiniz? serverlar fln mi var yoksa ağ bağlantısı mı lazim..birazda su battle li bisiy vardi hatirlamirum tam..onun hakkinda bisiyler soylerseniz sevinirim.. |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
batuhanus |
İletim - 08/06/2008 : 12:21:48 Multiplayer ı orjinal cd ile internetten başka oyuncular ile aynı haritada normal-nightmare-hell zorluklarında oynayabiliyorsun. |
darkmessage |
İletim - 08/06/2008 : 11:53:25 simdi benim oyun kolpada alirim gerekirse..simdi bu multiplayerda nasil oluo peki yani harita ayni mi? ozrluk derecesi filan nasil? online oynanabilinio mu? inernetsiz oynaabiliomuyuz? |
batuhanus |
İletim - 08/06/2008 : 11:21:27 Eğer cd'in orjinal ise mp oynayabilirsin.Oyunu sil ve baştan kur.Full instalation yap.Sonra oyun açılınca "battle.net" ikonuna tıkla.Orada "create new account" a tıklayıp yeni bir hesap kur.Sonra o hesabınla gir ve oyna. |
|
|
|