|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Cskn |
İletim - 19/11/2007 : 17:36:14 Evet arkadaşlar Sizden assassin için yardım etmenizi istiyorum.Yeni aldım ek paketi.Söyle bir hero editorde baktım özelliklerine ama tabi pek yeterli olmadı.Karanlık,telekport gibi birşeyi var.Bumerang falan atıyor :) Hangisine yoğunlaşayım fikirlerini almak istedim. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Cskn |
İletim - 02/02/2008 : 20:31:13 Benim Dragon talon level 20.İlk skill dediğin tiger stilini mi diyorsun? charge-up skiller duellerde iş yapmaz.3 charge yapıncaya kadar zaten adam seni indirir.Ama sağlam eşyalarla dragon talon hasarını 1000 e kadar falan çekersen sağlam oluyor.Çünkü level 20 de 4 kere vuruyor. 4x1000=4k hasar gücün olur. |
Cskn |
İletim - 28/01/2008 : 16:00:38 tamam sağol batu |
batuhanus |
İletim - 28/01/2008 : 12:41:51 Bence sen light trap in bonus skillerine vermedin.Ben de yeniyken aval aval seyrediyordum o yüzden:D
Light trap skillinin altında birkaç skill yazar.O skiller ona bonus verenlerdir.Onlara verdikçe light trapin gücü de artar.
He bunu biliyorsan gücünü artırmak için düzgün eşyalara,charmlara ihtiyacın var.Charmları kullanmak içinse inventory de bulundurmak yeterli.Ama kasana koyarsan bi etkisi olmaz tabii. |
Cskn |
İletim - 28/01/2008 : 11:38:05 Ben Yeni bir light trap assassin açtım.Sentry ler 20. levelde 1.8 k hasarı var.Adamlara soruyorum 4.1k diyen falan oluyor :S Daha ne yapayım ben onu yükseltmem icin. Sörf tahtası gibi şeyler var LOD da :D charm hatta isimler.Onları nasıl kullanıyoruz hiç bilmiyorum |
Cskn |
İletim - 24/11/2007 : 17:34:39 Dur daha duriede geçmedim :) zaten bakarsam ancak cuma günü bir yarım saat bakabiliyorum.Öss olayı işte :( duridin hayvanlarla olan bağını biliyorum sadece :) Paramda yok zaten level 2 assassin in ne kadar parası olsun :P Yazın dediklerini yaparım... |
|
|
|