|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Cskn |
İletim - 30/05/2007 : 18:15:31 Baktım açan yok bende açayım dedim şu konuyu :) Herkezin düşüncelerini bekliyorum.Ben yeni bir necro açtım.Onda da sırf kemik büyülerine vereceğim. Theet:10 Bone wall:20 Kemik hapsi:4-5 olabilir. Bone spear:20 Bone spirit:(gittiği yere kadar) Bunlar önemli olanlar Birde curse ler var tabi.İron maiden çok güzel.Ama bu daha çok summonlar için gerekli. Ben hiç açmadım ama bir tanesinin özelliklerine bakıyorum adamın yürümesini yavaşlattığı yazıyordu.Ama bayağı curse açmak lazım işte.Yine de işe yarayacağını düşünüyorum.
Gelelim taktiklere; spear ile spirit iyi geliştirilmeli iyi bir duel için.Daha sonra Spirit i adamın üstüne arka arkaya salıyoruz.Sonra o kaçmaya başlıyor.Arkasında bir kafes çekiyoruz.Spirit ler hedefi vuruyor.Bu sırada arkadan olabildiğince çok spear atıyoruz çünkü hızlı gidiyor.
Sizler ne düşünüyorsunuz. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
no noob |
İletim - 19/09/2007 : 18:01:09 aloooooooooooooooooooooooooooooooooo |
armageddon |
İletim - 18/09/2007 : 21:51:40 Valla sen benim verdiğim buildlerden ikisinden birini yap, skeletonlu çok şey kazanırsın hem çok zor ölüyolar hem seni de korumuş olurlar kasarken de zorlanmazsın hiçbir türlü,ikisinden biri yap sen işte |
no noob |
İletim - 18/09/2007 : 19:59:49 pff bi konu kurdum kimse gelmi
|
no noob |
İletim - 18/09/2007 : 19:52:38 alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
Spiritten kaçmak kadar kolay bir şey yok diabloda :) necro vs necroda spear olan kazanır
benimde necromencerim war speraci ne ye werebilirim
|
armageddon |
İletim - 09/08/2007 : 04:13:45 Bİ tane daha necro buildi, kasması kolay ve hem psycal hem de poison damageye sahip bir necro bu;
Poison dager: max Poison explosion: max Poison Nova: max Teeth: 1 Corpse Explosion: 1
Raise Skeleton: max Skeleton mastery: max Clay golem:1 Golem mastery:1 Summon resist:1
Amplify Damage: 1
yapmanız gerekn çok basit, güçsüz canavarlara gidip iskeletleri tamamladıktan sonra, golemi alıp ve güzel merc seçtikten sonra nerde kasıcaksanız taktik şu;
İskeletler vurmaya başlıcak, Amplify Damageyi çakıcaksınız daha fazla vurucaklar tabi siz de arkadan Poison Nova atıcaksınız canavarlardan biri ölücek, Coprse Explosion kullanarak cesedini patlatıcaksınız ve o alandaki canavararın hiç olmassa yarım güçleri gidicek (Tabi Amplify Damage attıysanız) İskeletler 1 tane daha kestiğinde canavar onu da patlatıcaksınız ve ordaki bütün canavarlar ölücek kasması çok kolay bir karakterdir ben denedim biraz kabiliyet gerekitiriyo, kızmayın bu karakter dayanıklı ama Hell Baal kesmede aşırı zayıf, öldüğünden falan değil gücünü götürene kadar... Anlattıklarımdan biraz uzun gelmiş olabilir ancak itemlerin sağladığı + skillerle çok şey kazanıcaksınız... Bu arada 1 dediğim skilleri önce tamamlıyın 20 olanlardan en son poison daggeri tamamlayabilirsiniz karakter yüksek olsa bile kalan skiller olcak, her lvl da damage artıcak yani...
|
|
|
|