AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Necromancer gucsuz mu?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Dreamwalker İletim - 23/07/2006 : 16:26:00
http://www.youtube.com/watch?v=B1tPFaNJDZI

Oyunun en zor kismini 3 dakikada temizleyen summoner necromancer. Bone spear/spirit bile kullanmadan memphistoyu olduruyor. Necromancer ile oynarken zorlananlar belki bir kac sey ogrenebilirler. (en azindan lanetlerin gucunu..)

Kullandigi lanet decrify. Necromancerin skilleri ise skeleton summon 20, skeleton mastery 20 vs vs.
revive =1
her lanete 1
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
batuhanus İletim - 27/08/2006 : 13:38:56
tam da diabloyu bırakmıştım şimdi necromancer açasım geldi iyimi...
Dreamwalker İletim - 27/08/2006 : 12:52:33
Oyunda questleri yaparken ingilizceniz varsa dinleyin bir adami :)
Arcane sanctuary de o labirent misali yerde iken "Ne kadar muhtesem bir yapit, keske zamanim olsaydida biraz inceleseydim bu yapiyi" gibi konusuyor... Tabii ben ise "hayda gene kaybolduk be" diyorum...

Act 5 de nithalak varya.. Onu olduruncede sanirim "Ne kadar bosa harcanmis bir guc" diyor. Nithalakda necromancer bilmeyen varsa :P

Baya sure gecti uzerinden eksik yada yanlis hatirlamis olabilirim. Ancak dinleyin vatandasi derim, oyunda sanirim tek "benden kotu kimse olamaz bu dunyada, diablo miablo tanimam asar keserim" edasinda. Zaten gittigi hic bir yerde hos karsilanmiyor :)
Yani sana "terk et bu sehri hemen!" diyeceklerdi normalde... Ancak sen aliyorsun yanina iskeletor ordusunu, giriyorsun sehire. O adam havali olmayacakta kim olacak :)
spıder_ozii İletim - 27/08/2006 : 12:09:23
necro güçlüdür bencede ama havalı ya:D
Dreamwalker İletim - 22/08/2006 : 16:16:33
Gormustum bir yerde, bir mod uber tristrami single player icin aktif ediyor diye. Players 8 de yaptin mi al sana battle.net ladder zorluguna yakin uber tristram. Ancak hangi diablo versionlari ile calisiyor filan bilmiyorum, arastirman gerek. Ancak extra mod yuklemek biraz risklidir, sorumluluk sana ait.
|KRONDOR| İletim - 22/08/2006 : 15:23:10
oyun_icin, art arda mesaj yollamak yasak.

0.03 Snitz Forums 2000