AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 rune

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
batuhanus İletim - 21/07/2006 : 17:18:46
her zaman aklıma takılmıştır.Bu diablo oyuncuları nasıl yaratıklardan mal,ist gibi runelar dusuruyor?low runeları birleştirseler bile yıllar alır
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Dreamwalker İletim - 23/07/2006 : 16:17:33
Emre502, extra gold ve magic find in tercumelerine baksan bile anlaman zor degil, neden ne magic nede altin olan runeleri etkilemedigini... Ayrica yazdigimi okudun mu? Ben kimseden iyi bildigimi iddia etmedim.
Rune finding sadece ve sadece oldurdugun yaratiga ve senin sansina baglidir. (forge da ise sadece sansina)

Batuhanus, eger daha genis bilgi istersen, buraya bir bak :
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=189679

Countess'i unutmusum, sagolsun kadincagiz baya rune verdi bana :)
emre502 İletim - 22/07/2006 : 19:21:43
extra gold ve mf deilse neye baglı rune finding...sadece sen deil bizde bu oyunu biliyoruz...
batuhanus İletim - 22/07/2006 : 09:43:17
çok saol dreamwalker bi fal rune düştü bile
Dreamwalker İletim - 22/07/2006 : 03:56:42
Hellforge'dan dusen rune'lar :

Normal: El - Amn
Nightmare: Sol - Um
Hell: Hel - Gul

Kesinlikle Gul'un uzeri dusmez. Jah dusemez. Ancak etrafindaki yaratiklar (mesela the armorer) dusurebilir. Ayrica senin karakter levelin bunu etkilemez.

Hell'in her levelinde (act 1 blood moor dahil) her turlu rune bulabilirsin. Rune'lar magical esya degillerdir. Yani magic find'dan etkilenmezler. Gold find ise sadece ve sadece dusen altinin sayisini arttirir.

Kisacasi, hell zorlugunda her turlu rune'yi bulabilirsin. Oyuncu sayisi dusen esya oranini arttirdigi icin, bu sana yarar saglar. Yani daha cok rune dusme ihtimali var. Ancak kesinlikle baska hic birsey etkilemez rune dusme olayini.

Bu bilgiler oyunun programcilari tarafindan battle.net forumlarinda verilmistir. Benim kendi bilgilerim degil, oyunu kodlayan kisilerin acikladigi bilgiler... Daha fazla bilgi icin www.battle.net te forumlari arastiriniz.

Tavsiye: bir yaratigi oldurdugunde (ozellikle boss) cogunlukla magical esya duser ya, o yuzden rune dusurme ihtimali baya dusuk ihtimaldir. O yuzden "cow level" i denemeni tavsiye ederim. Cunki cow level de pek fazla magical esya dusmez. Magical dedigim, mavi, sari, altin, yesil renkli esyalar (sets, unique, rare, magical)...
Ayrica cow level'da her sandigi, kutuyu kesinlikle ac. Kilitli olanlari ozellikle...
ikinci guzel yer ise diablo's sanctuary'dir. Ancak cogu karakterle zorlanabilirsin orada. O yuzden cow level favoridir.
emre502 İletim - 22/07/2006 : 02:03:35
Extra gold diorum başka bi sey demiorum hellde cow kesin bana cham zod gibi runeler dustu tabi sürekli kesiceksiniz...extra gold rune dropu ile alakalı...

0.02 Snitz Forums 2000