AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 rune
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 21/07/2006 :  17:18:46  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
her zaman aklıma takılmıştır.Bu diablo oyuncuları nasıl yaratıklardan mal,ist gibi runelar dusuruyor?low runeları birleştirseler bile yıllar alır

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 21/07/2006 :  17:31:16  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hell de helfroge taş kırma görevini lvl 90 da yap bak neler düşüyo. bana jah rune düştü..
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 21/07/2006 :  23:27:53  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
lvl ilemi alakası var bunun?
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 21/07/2006 :  23:29:36  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sanırım kişi sayısı ilede alakası var doğrumu?
Sayfanın En Üstüne Git

emre502
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 22/07/2006 :  02:03:35  Bilgileri Göster  emre502'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Extra gold diorum başka bi sey demiorum hellde cow kesin bana cham zod gibi runeler dustu tabi sürekli kesiceksiniz...extra gold rune dropu ile alakalı...
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 22/07/2006 :  03:56:42  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hellforge'dan dusen rune'lar :

Normal: El - Amn
Nightmare: Sol - Um
Hell: Hel - Gul

Kesinlikle Gul'un uzeri dusmez. Jah dusemez. Ancak etrafindaki yaratiklar (mesela the armorer) dusurebilir. Ayrica senin karakter levelin bunu etkilemez.

Hell'in her levelinde (act 1 blood moor dahil) her turlu rune bulabilirsin. Rune'lar magical esya degillerdir. Yani magic find'dan etkilenmezler. Gold find ise sadece ve sadece dusen altinin sayisini arttirir.

Kisacasi, hell zorlugunda her turlu rune'yi bulabilirsin. Oyuncu sayisi dusen esya oranini arttirdigi icin, bu sana yarar saglar. Yani daha cok rune dusme ihtimali var. Ancak kesinlikle baska hic birsey etkilemez rune dusme olayini.

Bu bilgiler oyunun programcilari tarafindan battle.net forumlarinda verilmistir. Benim kendi bilgilerim degil, oyunu kodlayan kisilerin acikladigi bilgiler... Daha fazla bilgi icin www.battle.net te forumlari arastiriniz.

Tavsiye: bir yaratigi oldurdugunde (ozellikle boss) cogunlukla magical esya duser ya, o yuzden rune dusurme ihtimali baya dusuk ihtimaldir. O yuzden "cow level" i denemeni tavsiye ederim. Cunki cow level de pek fazla magical esya dusmez. Magical dedigim, mavi, sari, altin, yesil renkli esyalar (sets, unique, rare, magical)...
Ayrica cow level'da her sandigi, kutuyu kesinlikle ac. Kilitli olanlari ozellikle...
ikinci guzel yer ise diablo's sanctuary'dir. Ancak cogu karakterle zorlanabilirsin orada. O yuzden cow level favoridir.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000