AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 lütfen yardım edin(please help me)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
cihan1990 İletim - 08/07/2006 : 14:27:55
çok ciddi bir sorunla karşı karşıyayım.act1 de son görewdeyim örümcek kadını bi türlü öldüremedim.aksine o beni bir kere öldürdü öldüğümde üstümde çok değerli şeyler vardı.(güç yüzüğü iki elle tutulan süper bir asa en iyi zırh ayakkabı ve kemer)şimdi hepsi düştü(örümcek kadının yaşadığı odada öldüm)üstelik kadından kaçarken beni takip ettiği için bir üst kata çıkan merdiven lerin yakınına kadar ilerledi.en güçlü büyüm ateş topu büyüsü.siz diablo2 sevenlerden ricam lütfen benim save dosyamı kullanarak o kadını öldürmeniz ve düşürdüğüm eşyalarımı toplamanız.yanımda bol miktarda transporter var ışınlanmakta zorluk çekmezsiniz ayrıca 16 000 altınım war.save dosyalarımı almak için lütfen bana msn adresimden ulaşın.lütfen.MSN:bostanci-1990@hotmail.com bana genellikle akşamları ulaşa bilirsiniz ama sabahlarıda msn mi açıyorum eyer ulaşamazsanız bana mail atın ve bu konuya bana ulaşamadığınızı belirten ve ortak bir saat içeren (save dosyamı yollaya bilmek için sizin uygun olduğunuz gün ve saati yazmanız yeterlidir)şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Palad1n İletim - 09/07/2006 : 19:13:57
expansion pack(genişleme pakedi). Lord of Destruction
cihan1990 İletim - 09/07/2006 : 12:27:23
EXP NE.zaten save klasörünün içine attım
Palad1n İletim - 09/07/2006 : 12:26:07
exp yüklemen gerekir. diablo II dosyasında save 'in içine at
cihan1990 İletim - 09/07/2006 : 12:10:00
çok saol ama gönderdiğin save leri kopyaladım oyuna girdiğimde hiç birşey gözükmüyor.yani kendi karakterim.sadece yeni adam yapma tuşu gözükü yo. .d2s dosyasın da bi hata war sanırım ayrıca diablo yu knight online gibi bir kaç kişi birlikte oyna ya biliyormuyuz?ben oyunda batte.net e tıkladığımda biraz bekli yo ve başarısız mesajı veri yo bu nedemek oraya(batte.net e)nasıl gire bilirim birde diğer kullanıcılara tıklıyınca iki seçenek geliyor birisine tıklayınca benden ıp adresimi istiyo en üstte bi sayı yazıyo noktalı filan onu yazıyorum kabül edilmedi diyo ne yapmam gerekir.?birde ben yardımcımı giydiremiyorum bazıları giydiril diğini söylüyo (zırh falan)nasıl yapacağımı bilen warsa lütfen basitçe we detayıyla anlatsın
Palad1n İletim - 09/07/2006 : 10:13:30
cihan1990'ın act1'i tamamlandı(players8'de 30 saniye sürmedi lvl 16 sorceress'la kesmem:))

0.03 Snitz Forums 2000