|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
cihan1990 |
İletim - 07/07/2006 : 19:18:28 ben diablo2 oyunuyla 3 gün önce tanıştım ve bi yerde takıldım(diablo 1 i hiç oynamadım)görew penceresinde 6 tane görew war ben 5. yi anlamadım görew başlığı tools of the trade bu arada büyücü kadınla oyunuyorum ve terimleri çok iyi bilmiyorum lütfen basit kawramlarla anlatın.  |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
cihan1990 |
İletim - 11/07/2006 : 22:59:48 lütfen açılan konuları konusundan saptırmayın |
ceberruh |
İletim - 11/07/2006 : 22:56:38 Verdiğin linkin diablo konusuyla bir alakası yok. Ayrıca verdiğin link online oyuna bir davet linki. Bkz. http://www.bitefight.net/
Bundan sonra yazacağın cevapların konuyla alakalı olmasına dikkat et. |
tot_rames |
İletim - 11/07/2006 : 21:13:37 arkadaslar bir sey sorucamda bunun ne oldugunu anlamadım bir bakarmısınız gercektende cok dikkatimi cekti Link Silindi! |
CrAzY_IVAN |
İletim - 10/07/2006 : 16:42:42 Forumda Diablo için hile istersen çok büyük hata yaparsın :)) Diablo sevenler derneği olarak kınarız :P Velhasıl ceberruh doğru söylüyor hiç bir anlamı kalmaz oyunun.
Not: ceberruh kusura bakma daha senin Horadric Cube formüllerini veremedim aklımdasın akşama evde halledicem ;) |
ceberruh |
İletim - 10/07/2006 : 11:02:03 Oyundaki bazı karakterler canavarlar ile yakın savaşta pek etkili değiller. Yakın temaslı öldürmede en iyi karakter Barbarian. Hile olarak ise Character Edit programları var. İnernette kolayca bulabilirsin. Ama bunu yaptıktan sonra oyunun pek bir tadı da kalmıyor.
Character Edit programıyla seçtiğin karaktere para, skill, özel güç vs her şeyi en üst seviyeye çıkarabilirsin. Ya da kademeleri istediğin seviyeye ayarlayabilirsin. |
|
|
|