AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2 ladder

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Milamber İletim - 02/11/2003 : 22:10:47
1,10 gerçekten çok hoş olmuş tanıdığım tüm oyuncular şuan yeni birer karakter açıyorlar (bende dahil) ama bu aralar b.net çok kasıyor sürekli tarama yapılıyor bu kasmada gittikten sonra oyun gerçekten yeni zevkler tattıracak gibi özellikle skillerin birbirini etkilemesi çok hoş olmuş
oyun bayağı zorlaşmış şuanakadar 2 kurban verdim ama 2 tanede yapmaktayım size tavsiyem 1,10 u indirip yeni bir karakter yapmanız
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
baal-RazoR Bladesigh İletim - 06/10/2004 : 10:17:30
sacred in olayı farklı d2 ile benzediği yönler mevcut ve d2 den sonra çıktığı için d2 özentisi durumuna düşmekte ama her Action-RPG severin oynaması gerek diye düşünüyorum
Milamber İletim - 04/10/2004 : 17:50:46
sacred olmasın o :) diablo özentisi deil daha iyi bile denilebilir "kimi açılardan"
lord_deniz İletim - 04/10/2004 : 09:33:13
yaw dostum secret diyorsun ama ben bu kadar dandik bir oyun gormedim benim hiç hoşuma gitmedi bence kimse denemesin bile çünkü sıkıcıu ve saçma +++++ birde diablo özentisi bir oyun ama fısssss bir sey
KaLiST0 İletim - 30/09/2004 : 22:19:50
teşekkürler..CrAzY_IVAN sağol.

bu arada <<<<sacret>>>> yenii. güzel görüntülerii var.. bir de onu deneyin istersenizzz.(Diablo kadar ii olamasa da idare eder.) ama herkesin zevki ayrıdır tabik...

y_salci İletim - 27/09/2004 : 16:12:43
Haklısın. Benimki beta versiyon. Kusura bakma. Kızacağını düşünmemiştim.

0.03 Snitz Forums 2000