AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 ben nerde yanlış yaptım.

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
bilalaydac İletim - 16/06/2006 : 23:36:08
arkadaşlar ben sorc la oynuyom. ve skil dağılımı hakkında ciddi sorunlarım war. bendeki skil dağılımı şöle frozen orb: 21
cold mastery: 13
fire wall: 15
fire mastery:10
thunder storm: 15
lighting mastery: 13
warmth:9
eşyalarımda toplam 9 skilim daha war.
hell de bu skillerle oyunu bitirebildim. fakat düellerde bi halta yaramıo. sizce ben nerde yanlış yaptım...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
bilalaydac İletim - 21/07/2006 : 18:09:57
arkadaşlar artık öğrendim. sadece iki büyü dalına ağırlık weriyorum artık. cold-fire kasıyorum. önceden dağıtıyormuşuz büyüleri hepsi zayıf kalıyormuş. saolun..
Dreamwalker İletim - 21/07/2006 : 12:31:10
Meteor buyucusu ile kimi oldurebilirsin ki? Asiri yavas olmasi ayri konu rising sun gibi basitce bulunan bir amuletile atese karsi olumsuz olabilirsin. Benim paladinim 90% fire resist ve 82% fire absorb'a sahip ates buyucusu ile karsilastiginda.. Dwarf star giymesem bile, rising sun 67% fire absorb veriyor zaten 90 levelda. (fiziksel zarar deme, her paladin damage reduce ile yukludur...)

Eger her esyani -5% fire facetledi isen ve fire skill charm lari ile dolu isen, yazik olmus derim, alt tarafi bir paladinin charge + smite/zeal 'i kadar omrun var...
Silvioo İletim - 15/07/2006 : 10:28:59
alıntı:
bilalaydac tarafından yazılan:

arkadaşlar ben sorc la oynuyom. ve skil dağılımı hakkında ciddi sorunlarım war. bendeki skil dağılımı şöle frozen orb: 21
cold mastery: 13
fire wall: 15
fire mastery:10
thunder storm: 15
lighting mastery: 13
warmth:9
eşyalarımda toplam 9 skilim daha war.
hell de bu skillerle oyunu bitirebildim. fakat düellerde bi halta yaramıo. sizce ben nerde yanlış yaptım...

Kardesim sen ne yapmissin bu chardan adam olmaz..
ya fire kasicaksin light yada cold..
ona gore skiller wer ayrica teleporta 1 armorlara 1 vermeyi unutma..
ben sana fire sorc oneririrm duel icin iyidir... bunun icin fire walla falan werme.. meteor kas.. yani o agaci fulle. bonus skillerde olucak..
bilalaydac İletim - 05/07/2006 : 10:33:29
açıkladığın için teşekkür ederim. eline sağlık...
Dreamwalker İletim - 02/07/2006 : 05:36:37
Ben "duello" icin yazdim eschuata gibi esyalari. Tek kisilikde ihtiyacin yok onlara. ihtiyacin olan yardimcini guclu yapmak.. Mesela "shaftstop" gibi bir zirh gayet gucludur ve cok kolayca, sanirim normal baal dahi dusurebiliyor. Nightmare de ACT 2'den "defensive" mercenary sec. Yani holy freeze aurasi olsun. Bu yardimcinin silahina soguk damage ekler, etrafindaki tum yaratiklari (bosslar haric) baya bir yavaslatir, 50% seviyesinde... Birde onlara soguk damage yapar her saniye. Bu aura paladin'in holy freeze aurasi oldugundan, "immune to cold" yaratiklara karsi bile yavaslatma etkisi yapar.
Sonrasinda ise lightning ve blizzard kullanarak yaratiklari oldurmek kalir. Ancak buyuk ihtimalle yeniden baslaman gerekecek. Sonrasinda ise baal, memphisto, diablo gibi boss lari arkasi arkasiya oldureceksin taaki guzel esyalar dusene kadar. Nightmare de dene ilk basta. Sonucta Stone of Jordan gibi esyalar Nightmarede duser genelde. (+1 skills yuzuk ve mana)
Bul demesi bulmaktan daha kolay bende biliyorum. ancak pat diye onune gelseydi infinity ne zevki kalirdi?

infinity 4 soketli staff yada polearm'lara (mizraklara degil!) sirasi ile BER, MAL, BER, IST rune taslarini eklemek sureti ile yapilan bir runeword. Yapildiginda level 12 conviction aura veriyor kullanicisina. Bunu yardimciya polearm olarak veriyorsun. Boylece hem holy freeze hemde conviction oluyor yardimcinda. Bu aura ise etrafinda bulunan tum yaratiklarin resistancelerini 50% oraninda, defanslarini ise 70% civarinda dururur. Bosslar haric, hemen her yaratiginin immunesi kalkar. Yani peynir keser gibi kesersin hepsini... Pahali evet, ancak kesinkez deger.

0.03 Snitz Forums 2000