|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
bilalaydac |
İletim - 12/06/2006 : 22:41:52 arkadaşlar size bişi sorcam. diablo 1.10 LOD oyununda 1 all skil ve yanında bi kaç özellik daha weren jevel var mı? bunu bana sölerseniz çok memnun olucam arkadaşlar. |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
bilalaydac |
İletim - 16/06/2006 : 23:25:16 eyv. dreamwalker bunu öğrendiğim iyi oldu. teşekkürler... |
Dreamwalker |
İletim - 15/06/2006 : 19:44:47 Hic bir jewel +1 all kill yada +1 firebolt (Sorceress only) filan vermez. Skill le alakali olan tek jewel "rainbow facet" tir, oda senin damage'i arttirir ve dusmanin resistance'sini azaltir. %100 edit. Zaten battle nette oynamiyorsan eger gorecegin guclu esyalarin cogu edittir. Battle.net te oynamani tavsiye ederim. |
bilalaydac |
İletim - 13/06/2006 : 21:19:05 arkadaşım ben senin dediğin siteyi karış karış ezberledim zaten ama 1 all skil veren jevele rastlamadım. battle.net haricinde başka yerde yazıomu onu merak ediyom. yoksa 1 all skil veren jewel bir edit mi? |
Geppettous |
İletim - 13/06/2006 : 00:52:19 http://www.battle.net/diablo2exp/ Aradığın herşey bu sitede bulursun.Solda ITEM ve ordan Unique items yazan yeri tıkla jewels tıkla ve incele.Diğer aklına takılan eşyalarla ilgili de bakabilirsin:)diablonun arşivi çok geniştir. |
|
|
|