AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 bilen varmı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 12/06/2006 :  22:41:52  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar size bişi sorcam. diablo 1.10 LOD oyununda 1 all skil ve yanında bi kaç özellik daha weren jevel var mı? bunu bana sölerseniz çok memnun olucam arkadaşlar.

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 13/06/2006 :  00:52:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.battle.net/diablo2exp/
Aradığın herşey bu sitede bulursun.Solda ITEM ve ordan Unique items yazan yeri tıkla jewels tıkla ve incele.Diğer aklına takılan eşyalarla ilgili de bakabilirsin:)diablonun arşivi çok geniştir.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 13/06/2006 :  21:19:05  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım ben senin dediğin siteyi karış karış ezberledim zaten ama 1 all skil veren jevele rastlamadım. battle.net haricinde başka yerde yazıomu onu merak ediyom. yoksa 1 all skil veren jewel bir edit mi?
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 15/06/2006 :  19:44:47  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hic bir jewel +1 all kill yada +1 firebolt (Sorceress only) filan vermez.
Skill le alakali olan tek jewel "rainbow facet" tir, oda senin damage'i arttirir ve dusmanin resistance'sini azaltir. %100 edit. Zaten battle nette oynamiyorsan eger gorecegin guclu esyalarin cogu edittir. Battle.net te oynamani tavsiye ederim.
Sayfanın En Üstüne Git

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 16/06/2006 :  23:25:16  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eyv. dreamwalker bunu öğrendiğim iyi oldu. teşekkürler...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000