|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
enucuzbende |
İletim - 11/11/2006 : 00:24:58 ŞOK INDIRIM -SOK PROMOSYON - IHTIYAC FAZLASI -TICARET DEGIL IHTIYACTAN -KUTUSUNDA - PİYASADA 320-350 YTL (INFRONICTE 341 YTLDIR) SADECE 150 YTLYE BU FİYATA NOKTA VURUŞLU PRINTER BULUNMAZ. SIFIR KUTUSUNDA (ALINDIGINDA DENEME BASKISI YAPILMISTIR CALISIR DURUMDA KUTUSUNDA GELEN ORJINAL KARTUSLA ) HERSEY ORJINAL MUHASEBE CIKTILARI VE FATURA KESMEK ICIN UCUZ VE IDEAL PRINTER, USTELIK PANASONIC KALITESIYLE Ürün özellikleri Kolon Sayısı: 80 Kolon İğne Sayısı: 9 İğne Hız: 240 Cps. Arabirim: Paralel Kağıt Besleme: Traktör tipi besleme,Orjinal+3 kopya Hem CSF (Otomatik Kağıt Yükleyici), hemde sürekli form kullanabilme Baskı Ölçüsü: Sadece bilgisayarın gönderdiği CPI’de (5,6,7.5,8.5,10,12 15,17 ve 20 cpi)> KULLANDIĞI ŞERİT = 115 Ağırlık : 4.7 kg Bu fiyata kaçırmayın derim Sadece 1 adet kullanmayacağım için ihtiyaçtan satıyorum alacak olana hayırlı olsun %50 -%60 ucuza sıfır dotmatrix(nokta vuruş) printer sahibi olun
SOK FIYATA KELEPIR - IHTIYAC FAZLASI-SIFIR PANASONIC KX-P1150 NOKTA VURUSLU PRINTER-ISTANBULA ELDEN TESLIM |
1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
enucuzbende |
İletim - 19/11/2006 : 20:39:13 Ürün satılmıştır .İlgiye teşekkürler. |
|
|
|