AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Bit Pazarı
 YARI FIYATINA -SIFIR PANASONIC KX-P1150 PRINTER
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

enucuzbende
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 11/11/2006 :  00:24:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ŞOK INDIRIM -SOK PROMOSYON - IHTIYAC FAZLASI -TICARET DEGIL IHTIYACTAN -KUTUSUNDA - PİYASADA 320-350 YTL (INFRONICTE 341 YTLDIR) SADECE 150 YTLYE BU FİYATA NOKTA VURUŞLU PRINTER BULUNMAZ. SIFIR KUTUSUNDA (ALINDIGINDA DENEME BASKISI YAPILMISTIR CALISIR DURUMDA KUTUSUNDA GELEN ORJINAL KARTUSLA ) HERSEY ORJINAL MUHASEBE CIKTILARI VE FATURA KESMEK ICIN UCUZ VE IDEAL PRINTER, USTELIK PANASONIC KALITESIYLE Ürün özellikleri Kolon Sayısı: 80 Kolon İğne Sayısı: 9 İğne Hız: 240 Cps. Arabirim: Paralel Kağıt Besleme: Traktör tipi besleme,Orjinal+3 kopya Hem CSF (Otomatik Kağıt Yükleyici), hemde sürekli form kullanabilme Baskı Ölçüsü: Sadece bilgisayarın gönderdiği CPI’de (5,6,7.5,8.5,10,12 15,17 ve 20 cpi)> KULLANDIĞI ŞERİT = 115 Ağırlık : 4.7 kg Bu fiyata kaçırmayın derim Sadece 1 adet kullanmayacağım için ihtiyaçtan satıyorum alacak olana hayırlı olsun %50 -%60 ucuza sıfır dotmatrix(nokta vuruş) printer sahibi olun

SOK FIYATA KELEPIR - IHTIYAC FAZLASI-SIFIR PANASONIC KX-P1150 NOKTA VURUSLU PRINTER-ISTANBULA ELDEN TESLIM

msn ve yahoo adreslerim sadece gerekli gördüklerime verilir

enucuzbende
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 19/11/2006 :  20:39:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ürün satılmıştır .İlgiye teşekkürler.

msn ve yahoo adreslerim sadece gerekli gördüklerime verilir
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu