AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Game Maker Ustaları

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
burak_236 İletim - 11/06/2008 : 16:05:33
Arkadaşlar bayadan beridir game maker ile uğraşıyorum.Henüz 3D ye geçmedim ama baya bi birikim yaptım.Ve sonunda bir grup kurup kendimi topluca oyun yapmaya karar verdim.Aslında en başta yapacaktım ama o zmn çok tecrübesizdim ve çabalarım sonunda hiçbirşey elde edemedim.şimdi game maker ile uzun süreli uğraşan veya bana yararlı alacak kişiler arıyorum.Bu kişiler bütün yazı en az bir oyun yapmayı planlayanlar olabilir.Grubumun adını henüz karar vermedim.ama oyun grubuma katılan kişi sayısı falzlalaşınca ve en az 6-7 kişi bulursam oyunumu yapacam.şimdilik elimde birçok proje var.Hepsini msn adresimde anlatabilirim.veya bana e-mail atarsanız sevinirim.Ms adresim: "fenerbahce-236@hotmail.com"
ayrıca bazı kişiler benim acemi olduğumu düşünmesinler.Gerçekten grubuma katılanlar benden çok şey öğrenecekler.Tabi kendi uzman oldukları yerler varsa bende onlardan öğreneceğim.Şimdilik bye...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
gm_ozkan İletim - 11/10/2008 : 12:38:15
ben katılıyom 3d ve 2d oyunlar yapabiliyom yardımcı olurum Allahın izniyle inşallah
sonats İletim - 25/07/2008 : 18:32:17
alıntı:
omerocknuq tarafından yazılan:

ewt yazılım cı bulmakkk çoook zor ama aslında kitapolsa bende c++ nın belki yaparım ama çoook zor:-)-: :(

Hehe. kitapa gerek yok sadece hayal gücüyle ilgili

Mesela ben c# c++ biliyorum
ingold İletim - 25/07/2008 : 04:39:35
aslında olabılır neden olmasın
omerocknuq İletim - 24/07/2008 : 12:55:28
ewt yazılım cı bulmakkk çoook zor ama aslında kitapolsa bende c++ nın belki yaparım ama çoook zor:-)-: :(
berqata İletim - 23/07/2008 : 14:13:31
bende yazılmdan anlamam grafik benim işim ama yazılımdan anlayan adam bulamazsak işimiz zor

0.03 Snitz Forums 2000