AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Game Maker Ustaları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

burak_236
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 11/06/2008 :  16:05:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bayadan beridir game maker ile uğraşıyorum.Henüz 3D ye geçmedim ama baya bi birikim yaptım.Ve sonunda bir grup kurup kendimi topluca oyun yapmaya karar verdim.Aslında en başta yapacaktım ama o zmn çok tecrübesizdim ve çabalarım sonunda hiçbirşey elde edemedim.şimdi game maker ile uzun süreli uğraşan veya bana yararlı alacak kişiler arıyorum.Bu kişiler bütün yazı en az bir oyun yapmayı planlayanlar olabilir.Grubumun adını henüz karar vermedim.ama oyun grubuma katılan kişi sayısı falzlalaşınca ve en az 6-7 kişi bulursam oyunumu yapacam.şimdilik elimde birçok proje var.Hepsini msn adresimde anlatabilirim.veya bana e-mail atarsanız sevinirim.Ms adresim: "fenerbahce-236@hotmail.com"
ayrıca bazı kişiler benim acemi olduğumu düşünmesinler.Gerçekten grubuma katılanlar benden çok şey öğrenecekler.Tabi kendi uzman oldukları yerler varsa bende onlardan öğreneceğim.Şimdilik bye...

ßur@k___ß!lgen

burak_236
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 13/06/2008 :  09:04:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hiç mi koca sitede gruba katılmak isteyen yok.O kadar kişi bakmış, kimse cevap bile yazmamış.Bakın ben ciddiyim.oyun yapımı için elimde herşey var.siz yeterki oyun yapımı için bana katılın.şimdiden teşekkürler.

ßur@k___ß!lgen
Sayfanın En Üstüne Git

burak_236
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 18/06/2008 :  13:11:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bi daha bu siteyi ziyaret eden ne olsun.Bu sitede hiç usta olan game maker bilen kişi çıkmadı.Valla ben bu siteden şüpheleniom.

ßur@k___ß!lgen
Sayfanın En Üstüne Git

paypir
Üye

Bulgaria
İleti 3

İletim - 20/06/2008 :  19:35:07  Bilgileri Göster  paypir için bir AOL İletisi Gönder  paypir için bir ICQ İletisi Gönder  paypir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  paypir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkada6im ben katiliyorum

:)
Sayfanın En Üstüne Git

burak_236
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 23/06/2008 :  21:53:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
msn adresini ver veya benimkini ekle.ama nickine game maker felan yaz.

ßur@k___ß!lgen
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 23/06/2008 :  22:59:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Burak_236 bu sitede yıllardan beri düzenli olarak, her 1 ayda bir birileri grup aramaya gelir. Hatta bundan 5-6 yıl önceki hevesimle bende bu sitede grup aramıştım:D İlk başta hevesli arkadaşlar vardı ama artık çoğu kişinin hevesi kalmadı. Çünkü adam gibi bir sonuç hiç bir zaman çıkmadı. Belkide cevap atılmama nedeni budur. Umarım başarılı olursunuz.

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000