AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Fayton iyi bir tercihmi ?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
gamer91 İletim - 13/09/2006 : 20:01:49
dreamwalker özellikle bu soru sana çünkü bu sitedeki en bilgili adam sensin. Bi forumda görmüştüm, yine senin gibi bir adam herhalde adam önce Phytondan başlayın diye yazmış. Sence iyi bir tercihmi. Kullanımı kolay bir dil diyor bide.
1   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Dreamwalker İletim - 19/09/2006 : 07:28:35
En bilgili adam ben isem bu sitede, yanmis bu site. Sukur, ben degilim :P

Phyton'u cok az kullandim, daha cok basit scripting isleri icindi. Hatirlamiyorum bile pek birsey phyton hakkinda. Benim pek hosuma gitmedi acikcasi. Gerci cok gelisti. istersen bir dene, kendin bak. Sonucta sana herkes fakli programlama dili onerecektir. Bana kalsa visual basic bile derim ben. Sonucta ilk olay programlamanin mantigini kapmak. Yani bir bebek konusmayi ogrendikten sonra, buyudukce baska bir dil ogrenip konusabilir o dilde.
Basla bir yerden, arastirma pek diyecegim kisacasi. Phyton kolaydir, bir kac gunde ogrenilebilecek bir dildir diye bende cok sefer okudum. Ancak bende hic istek olmadigi icin, valla 2 cumle okuduktan sonra kapatiyorum dokumani :) www.phyton.org resmi sayfasi sanirim, isine yarar belki.

0.02 Snitz Forums 2000