AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 oyun procesi (sadece öneri)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
gamer91 İletim - 25/08/2006 : 14:58:49
arkadaşlar şu game makerin multiplayer oyunu yapma özelliği 2 den çok bilgisayarın bağlanmasına izin veriyormu. Counter-Strike gibi yane. Eğer öyle oluyorsa aklımda gerçeğe dönüştürülebilir bi proje war. Hepiniz Counter strikı bilirsiniz. Şimdi ona benzer haritaları olan yerler olcak. Ama terroristler ve counterlar yerine çocuk grupları olcak. Çocukların ellerinde gerçek silah yerine boncuklu tabancalar olcak . Bi nevi çocukları şiddetten uzaklaştırmak için bir proje. Küçük haritalar farklı farklı yerlerde. Mesela parklar gibi.Örneğin çocuk 5 kere vurulunca eleniyor. Ölmüyor. Öyle öyle gidiyor. Sonra geriye kim kalırsa o kazanıyor. Oyunun adını Kantar-Strike koydum. Eğer projeye katılmak isteyenler buraya mesaj yazabilirler. Detayları nette konuşuruz
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
mjo İletim - 24/09/2006 : 00:12:37
[:d] bu kaçıncı..bu kadar zamandır bir oyun göremedik..Gamer91 GM ailesine ilaç olacak oyunu yapar inş.
pritoryus İletim - 23/09/2006 : 23:23:52
başlıyor muyuz
pritoryus İletim - 15/09/2006 : 16:00:44
inşallah ama bu projeyi kurmak epeyce zaman alır
XxHaYaLeTxX İletim - 26/08/2006 : 21:26:00
evet burdaki game maker bilen insanlar analarının karınlarında öğrenmediler bu işi.Araştırarak kurcalayarak büyük bir azimle.İnşallah hepimiz böyle oluruz ilerki zamanlarda
duckindark İletim - 26/08/2006 : 21:03:58
inşallah

0.03 Snitz Forums 2000