arkadaşlar şu game makerin multiplayer oyunu yapma özelliği 2 den çok bilgisayarın bağlanmasına izin veriyormu. Counter-Strike gibi yane. Eğer öyle oluyorsa aklımda gerçeğe dönüştürülebilir bi proje war. Hepiniz Counter strikı bilirsiniz. Şimdi ona benzer haritaları olan yerler olcak. Ama terroristler ve counterlar yerine çocuk grupları olcak. Çocukların ellerinde gerçek silah yerine boncuklu tabancalar olcak . Bi nevi çocukları şiddetten uzaklaştırmak için bir proje. Küçük haritalar farklı farklı yerlerde. Mesela parklar gibi.Örneğin çocuk 5 kere vurulunca eleniyor. Ölmüyor. Öyle öyle gidiyor. Sonra geriye kim kalırsa o kazanıyor. Oyunun adını Kantar-Strike koydum. Eğer projeye katılmak isteyenler buraya mesaj yazabilirler. Detayları nette konuşuruz
.::Knight Online::.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
Game maker sanirim 64 kisiye kadar network kurabiliyor (extra DLL ister). DLL kullanmadan ise sanirim 8-16 kisi oynayabiliyor. Cocuklari siddetten uzaklastirmak istiyorsan, tabanca yerine (boncuk dahi olsa) kar topu atsinlar birbirlerine...
ya bn de de game maker var o kadar iyii bilmiyorum ama bn de multiplayer oynanabilen bi oyun yapmak isterim şu ana kadar ancak pacman gibi basit kalıplı oyunları yapabildim