|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
MR.VONALI |
İletim - 17/07/2006 : 16:31:23 ben 15 yasındayım oyun yapmak ıcın baya cabalarım var ama su anda 1 mılımetre bile ilerleyemedim nedeni herkesin ayrı dilden konusması biri oyle diyo biri boyle diyo am neyse bunları gecelim
eger oyun yapmak istiyorsak tabiki birlik olmalıyız.fakat bizlerde birlik yok.neyse bunuda gecelim.
herkes 3d oyun yapmk istiyo cogu kinin aklından gecen futbol oyunları gibi oyunlar. bunları yapmak bizim icin hayal ama neden o kadar profosyonel olmasada neden olmasın onları yapanların bizlerden fazlası ne? neyse bunuda gecelim
simdi yapacagımız oyunların senaryolarını belirtelim en guzel olanı yapmaya calısalım.
2.olarak biri bize grafikleri hazırlayacak birini bulacagız
3. olarak oyunun 1.odasını baskası 2.odasını baskası 3.odasını baskası yapacak ve en sonunda birlestirecegiz.yani birlikte bisiler yapmıs olacagız + guzel bir oyuna sahip olacagız
deminde dedigim gibi once senaryolarımızı yazalım |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|KRONDOR| |
İletim - 18/07/2006 : 00:45:19 Ne gariptir ki Türkiye'de oyun yapmak isteyenlerin büyük bir çoğunluğu ne programlama biliyor, ne de oyun yapımı hakkında en ufak bilgisi var. Eminim Paint ile oyun yapılıyor desem, günlerce Paint'in başından kalkmazsınız öğrenmek için...
Hayatın gerçeklerine değinilmişken ben de katılayım yorumlarımla. Bir: Oyun falan yapamazsınız. İki: Oyun yapanlar sizin yaşınız kadar zamandır bu işin içinde. MS-Dos'ta bile iki tane komut dahi yazamayacak kişiler değil onlar (İsteyen üzerine alınabilir). |
MR.VONALI |
İletim - 17/07/2006 : 18:28:28 kılıtlenırse kılıtlensın. eger kılıtlenırse herkes gerceklerden korkuyo demektır. |
EvolvE 2000 |
İletim - 17/07/2006 : 18:19:33 Benden sana bi öneri yöneticiye söyle bu topic i kapatsın. Yoksa sonunda üyeliğin kilitlenebilir. Diğerleri seni çıldırtmak için ellerinde geleni yapacaklardır. |
MR.VONALI |
İletim - 17/07/2006 : 18:13:19 neden itiraz yagsın? hayatın gerceklerı herkesın zorunamı gıdıyo? zorlarına gıdıyosa neden yapıyolar?
nedense hayat hep nedenlerle dolu |
batuhanus |
İletim - 17/07/2006 : 18:11:06 MR.VONALI bu forumu biraz gezersen bu işin böle olmayacağını görürsün |
|
|
|