|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
brazierstudios |
İletim - 09/07/2006 : 14:40:34 Oyun yapımında çalışacak,hevesli,yetenekli,çalışkan kişiler arıyoruz.Studionun herşeyi tam fakat gerekli belge ve telif hakkı olmadığından biraz projeye geç başlıyacağız.Hala gerekli belgeler alınmadığından dolayı projeye 2007 yılının sonlarında başlıyacağız. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
EvolvE 2000 |
İletim - 22/07/2006 : 19:31:44 sen soruver kardeşim ben bi soru soracağım hâlâ yok değilmi ortalıkta bu topic in sahibi ? yok ben bu stüdyoyu istemiyorum. |
GoaL-KeePeR 2 |
İletim - 22/07/2006 : 19:11:43 alıntı: EvolvE 2000 tarafından yazılan:
Bu konuda tartışmak istemiyorum. Escape tuşuna basman gerekiyor çünkü oyunu açtığında açılan ilk şey oyun hakkındaki bilgileri veren bir metin sayfası yani oyun henüz açılmamış. Nasıl ki başka oyunları açarken bir intro çıkar escape ye basarsın arada bir fark yok. Yani kısaca oyunda zaten menü yok çünkü benim için önemli olan birşeyler öğretebilmek. Menü yapmayı herkez biliyor zaten. Hem oyun dediğin kadar da zor değil henüz 13 yaşındasın bence fazla detaya girme gireceksen de burada gir;
http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14398
Ne alakası var, sorarım sana, hatta herkese sorarım!!!!!(Kırmızı yazı olan kısım)   |
XxHaYaLeTxX |
İletim - 18/07/2006 : 16:24:55 brazier stüdiona girmek isterm 2D oyun ii yaparım 3D küçük bişe yapmıştım ama sora sildim yani tecrübem war.Grafikten anlarım.Web sitesi yaparım.Front page biliom.Photoshop kolay..Yani çoğu şeyi biliom tecrübem var afacan352@msn.xom ekle konuşalım.. |
El Morad |
İletim - 16/07/2006 : 22:52:36 yani abi ciddi ciddi oyun mu yapıyon?? |
irfansolak |
İletim - 13/07/2006 : 17:29:06 saol arkadaş güzel olmuş oyun
ben oyun yapmak isterim 3d ile pek bilgim yok ama gösterilirse yaparım 2 d ise game makerle yapıyorum dapa acemiyim ama yaptım bende oyun yapmak istiyorum |
|
|
|