|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
gamer91 |
İletim - 06/06/2006 : 16:12:24 ne bu ya. her gün bakiyim diom hergün yeni bi kavga. ama hep belli başlı nedenlerden. ya biri gelir game makerda bi resmi deiştirip oyun yaptım der yada biri dierinin kullandığı oyun yapma yöntemine hakaret eder. yapıcaksanız taklit olmadan kendi oyununuzu yapın ve başkasının yaptığı yola saygıızlık etmeyin. sitede geçen olan kawgada iki tarafta haksızdı. (rapcinin suçu daha büyüktü) djbenim orda oyunun zart zurtunu deiştirip birilerine kakalamaya çalışıodu ama onu yapmaka bişi yane. rapçi çocuun bir anda o kdr hakaret etmeside yanlıştı. Bu sitede bi daha game maker kawgası yada hazır oyunun deiştirilmişini görürsem çıkıcam siteden |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
animatör |
İletim - 26/07/2006 : 00:03:40 gamer91 hocam gam mker ile oyun değiştirmek konusunda yanlışsın.Çünkü o oyunlar insnaların öğrenmeleri için yapılmıştır.İnsanlarda bu oyunların üstünde oynayarak kendilerini değiştircekler. |
XxHaYaLeTxX |
İletim - 25/07/2006 : 19:46:06 e o zaman ben haklıyım o zaman tartışma ilerlemesin ve bu konu burda kapansın gerginlik ortamı yaratılmasın..! |
EvolvE 2000 |
İletim - 25/07/2006 : 12:26:15 alıntı: XxHaYaLeTxX tarafından yazılan:
hocam peki game maker keyfindenmi yapıyo o oyunları saçmalama Yaa 
Tabikide birşeyler öğretebilmek için yapıyor. |
Tony_P@rker |
İletim - 25/07/2006 : 00:32:32 alıntı: HASS000 tarafından yazılan:
Game Maker ne zamandan beri kendi başına oyun yapıyor? Photoshop oturup resim çiziyor gibi bir şey şimdi bu :D
Ehehe oda güzel :D |
HASS000 |
İletim - 24/07/2006 : 22:03:32 Game Maker ne zamandan beri kendi başına oyun yapıyor? Photoshop oturup resim çiziyor gibi bir şey şimdi bu :D |
|
|
|