AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Türk Game Makers

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
RapciCocuk İletim - 31/05/2006 : 23:07:58
Selam siteye yeni oldum.Game maker konusunda ileri düzeydeyim.Biz oyun yapan iki kişilik grubuz.Arkadaşım grafiker ben ise programcıyım.

http://www.turkgamemakers.tr.cx

Bu da sitemiz.İçinde yaptığım ilk HAYALET adlı oyun var.Bu oyun düşünce/bulmaca oyunu.Sitede game maker dersleri bulabilirsiniz.Game maker ile ilgili sorunlarınızı çözmek,sorularınızı cevaplamak,merak ettiklerinizi söylemek,tartışmak amacı ilede forumumuz var.Orada Game maker ile ilgili istediğiniz herşeyi sorun üye olmak ücretsizdir.Size elimden geldiğince yardım edeceğim.Ve aklımdaki ilerdeki projeler aynı oyunum için bir genişleme paketi üzerinde çalışıyorum.Sonraki projem Galaksiler Savaşı,Call of Duty 2D,GodFather 2D.Yakında patlama yaşanacak.Şimdilik forumda tartışıp sorunlarınızı çözebiliriz.Ben oyunlarımla ilgili her yaptığımı duyuracağım zaten.Bize katılmak isteyen gelsin.Ama Game Maker ile ilgili Orta Düzeydede olsa bilgili olmanız lazım.Zaten bizimle iki hafta çalışın beraber büyürüz.Birlikten kuvvet doğar unutmayın.Şimdilik iki kişiyiz bilmem belli olmaz yakında belki 20 oluruz.Bence şimdiki bulmaca oyunum sizi tırmalatabilir pc başında.Burada game maker ile ilgili sorunu olanları görüyorum hepsini foruma bekliyorum. .
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 21/06/2006 : 00:56:34
EvolvE 2000, art arda mesaj atmak yerine İletiyi Düzenle seçeneğini kullanırsan sevinirim.
aorgun İletim - 20/06/2006 : 23:51:26
Evet 3d oluyor fakat çok iyi geliştirmek lzm kendini ;)
EvolvE 2000 İletim - 20/06/2006 : 20:19:53
alıntı:
dj seninde senin olmayan oyunların beş para etmez.Git sıfırdan oyun yap sonra gel aç çeneni burda şimdi defol git.

Yaa rapçicigim oğlum sanki sen sıfırdan oyun yapmış gibi konuşuyorsun fakında mısın bilmiyorum hayalet oyununda kullandığın tüm grafikler game maker in kendi grafikleri.

Yaa bişey diicem neden kimse game maker in 3d desteği oduğunu bilmiyor. Game maker in 3d desteği var diyorum yaw.

Aha da burda bir örneği:

http://www.gamemaker.nl/tutorials/threed.zip

Bu da fps örneği:

http://www.gamemaker.nl/tutorials/fps.zip
Avaris İletim - 16/06/2006 : 19:09:53
launce, kullandığın uygunsuz dil nedeniyle üyeliğin kilitlenmiştir.
launce İletim - 16/06/2006 : 15:08:54
[SİLİNDİ]

0.01 Snitz Forums 2000