|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
izeto |
İletim - 07/05/2006 : 18:07:08 ARKADAŞLAR ASLINDA BÖYLE İÇİMİZDEN OYUNLAR ÇIKABİLİR.SAKLAMBAÇ,İSTOP,DEVE GÜREŞİ VS...NEDEN OLMASIN?HEM ÇOK TUTMAZ MI?NASIL OLSA YERLİ MALI,YURDUN MALI.İÇİMİZDEEN ÇIKTIĞINA GÖRE TUTAR.NE DERSİNİZ?EĞER OYUN YAPIMINI BİLMİYORSANIZ BİLE CEVAP YAZIN.ÇÜNKÜ DESTEĞE İHTİYACIM VAR.SAYGILAR |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
izeto_kuzens |
İletim - 14/05/2006 : 12:18:48 O başka birisi ben olabilirm:D |
Handsome_BoY |
İletim - 12/05/2006 : 22:05:56 evet olabilir ya zevkli olur düşünsenize güreş yapıonuz siz hamza yerlikaya diğeride başka birisi uff       |
izeto_kuzens |
İletim - 11/05/2006 : 19:46:14 Satmayız bizde.İstikbal Göklerde gibi internette yayınlarız.Ama tek başıma yapamam.Yani yaparsan diye kelimeler kullanmazsanız sevinirim.Bana sadece destek lazzım
Saygılar. |
Dreamwalker |
İletim - 08/05/2006 : 22:19:02 Yav mizikcilik yapanlara karsi bir yaptirim olayi varsa oyunda (mesela mortal kombattaki fatality olayi...) oynarim :)
Saka bir yana, eger bilgin varsa ve yapmak istiyorsan, basla sen. Kimse oynamasa/begenmese bile, kendini gelistirirsin ve ileride daha geliskin oyunlar yaparsin.
(Daha bir kac gun once, diablo2' de cok yuksek dereceli ve zengin karakterlerin duellosu vardi. ilk asamada kim daha hizli kosuyor, ikinci asamada ise rasgele bir "waypoint" secerek ona saklandik, diger arkadas ise bulmaya calisiyordu. insanlar omurlerinin %80'inden fazlasini uyku, okul, is gibi seylerle gecirip harciyor. Emin ol, o oyunlari oynacak kisi vardir :) ) |
aYDeDe |
İletim - 08/05/2006 : 18:50:44 bende CrAzY_IVAN a katılıyorum Cd ye çekipte satılmaz ama internette sitelerde konuşulabilirsin yani anca internette tutar oyunun..! |
|
|
|