AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Türkiyede niye oyun yapılmıyor...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ShiLMyrO İletim - 22/04/2006 : 23:50:58
Türkiye de oyun yapılıyor...Ancak çok ve çok ve çok yetersiz...Zaten onlarca seçeneğimiz yok...Bide ben pusuda yabancı oyunlardan esintiler gordum...Senaryo olarak...Ayrıca türkiye de bu teknoloji warsa nıye kurtuluş savaşı oyunu yapmıyorlar...En azından senaryo bizim olur...Bana lütfen bunu açıklarmısınız arkadaslar...

TEŞEKKÜRLER ve SAYGILAR...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Jansay İletim - 04/07/2006 : 05:17:09
ya bencede orijinal alındı mı cesaret gelir türk yapımcı dağıtımcı firmalara ve daha çok oyun yapabiliriz. Ama birçok arkadaşlara katılarak para lazım diyorum ben. Ve de vergiler çok diye stüdyo alınmaması hakkında da bilgim yok onun hakkında yorum yapmayayım. Bu arada deadman is alive kişisinide çok kınıyorum, bi baktım adamın lafına, sonra baktım, üyeliği kilitlenmiş,"Neden kilitlendiği belli" dedim içimden. O laflar sanki bir ABD'li kişiden çıkmış gibiydi aynen.
|KRONDOR| İletim - 01/06/2006 : 02:08:42
Biraz duygusuzlaştığım kesin de henüz robocop olmadım :) Ama Türklere hakaret edeni affetmem. Çok merak ettiysen mail atıp sorarsın :)
CrAzY_IVAN İletim - 01/06/2006 : 01:17:52
İyice robocoplaştın sen de he "*ciiuvv ciuuv* breach of rules, targett was determined, destroy..." :) Bir açıklama yapsaydı bari, merak ediyordum ne diyeceğini :)

|KRONDOR| İletim - 31/05/2006 : 23:37:24
deadman is alive, üyeliğin kilitlenmiştir. Akılsız insanların aramızda yeri yok.
ShiLMyrO İletim - 31/05/2006 : 20:58:30
alıntı:
--------------------------------------------------------------------------------
deadman is alive tarafından yazılan:

türkleer hayatları boyunca kendilerine ait hic birsey yapamadılar.çünkü tesadüfen şans eseri yasayan insanlarız.türklerde akıl denen birsey yok.bizim işimiz anca çalmak kopyalamak.baska birsey yok sahtekarlık.bu ülkede yasamak cok kötü birsey

--------------------------------------------------------------------------------
Sen TÜRK müsün?Yani bi insan kendini bu kadar köyüleyemez...Ayrıca akıl yok derken bu os deki bütün insanları karşına alırsın.Çünkü biz de TRK üz!

0.02 Snitz Forums 2000