|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| _GaNdAlF_ |
İletim - 12/09/2005 : 13:21:44 Caunter Strike Source de find server den online diyorum orda bir sürü şey çıkıyo çoğunu deniyorum ama hepsinde aynı mesaj çıkıyo this room protocol 7 diyo benimki kaçki yada nasıl değiştirebilirim. |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Siwolk |
İletim - 02/10/2005 : 17:20:50 oyunu arkadasindan almis olsan bile.. Oyunun orjinal sifresi Steam icin almis oldugun Username (kullanici adi) na kayit olmasi gerekiyor. Mesela Arkadasin " Kullanici " diye bir isim alip oyunun orjinal sifresini onun üstüne kayit ettiyse senin yapman gereken.. Arkadasinin kullanici adini ve sifresini almaktir.. bu sekilde Steam'e login olursan tüm serverler ile oyniyabilirsin. |
| _GaNdAlF_ |
İletim - 13/09/2005 : 18:26:38 Hiç kimseden cevap gelmedi ama ben çözdüm galiba bu sorun oyunun kopya olmasından kaynaklanıyomuş ama benimki kopya değil arkadaşımdan aldım.Arkadaşımdan aldım diyemi olmuyo acaba.Onun bilgisayarınada yüklendi falan banada o yüzden olmuyodur heralde. |
| sertac arslan |
İletim - 13/09/2005 : 14:14:27 evet bana da bu protokol çıkıyor.nasıl yapacağımı bilmiyorum.lütfen bana yardımcı olun lütfen. :( |
|
|
|