AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Caunter Strike Source
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 12/09/2005 :  13:21:44  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Caunter Strike Source de find server den online diyorum orda bir sürü şey çıkıyo çoğunu deniyorum ama hepsinde aynı mesaj çıkıyo this room protocol 7 diyo benimki kaçki yada nasıl değiştirebilirim.

Üyelik Tarihi 02/07/2005

sertac arslan
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 13/09/2005 :  14:14:27  Bilgileri Göster  sertac arslan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sertac arslan için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
evet bana da bu protokol çıkıyor.nasıl yapacağımı bilmiyorum.lütfen bana yardımcı olun lütfen. :(

sertac
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 13/09/2005 :  18:26:38  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hiç kimseden cevap gelmedi ama ben çözdüm galiba bu sorun oyunun kopya olmasından kaynaklanıyomuş ama benimki kopya değil arkadaşımdan aldım.Arkadaşımdan aldım diyemi olmuyo acaba.Onun bilgisayarınada yüklendi falan banada o yüzden olmuyodur heralde.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

Siwolk
Yeni Üye

Germany
İleti 1

İletim - 02/10/2005 :  17:20:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunu arkadasindan almis olsan bile.. Oyunun orjinal sifresi Steam icin almis oldugun Username (kullanici adi) na kayit olmasi gerekiyor. Mesela Arkadasin " Kullanici " diye bir isim alip oyunun orjinal sifresini onun üstüne kayit ettiyse senin yapman gereken.. Arkadasinin kullanici adini ve sifresini almaktir.. bu sekilde Steam'e login olursan tüm serverler ile oyniyabilirsin.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000