|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| kerem13 |
İletim - 29/05/2004 : 23:32:42 Arkadaşlar ben birinden bir hile duydum.gl_s yapınca her tür silahta dürbün oluyormuş. bilgisi olan var mı? bende çalışmadı |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Dj_ReX |
İletim - 18/06/2004 : 11:23:09 alıntı: [BLuE]sCoRplOn_tr tarafından yazılan:
hayır hayır oyunu kayıt etmek için /record (demonun ismi) yazıyorsun sonra kayıt ediyor ta ki stop diyene kadar izlemek için ise /playdemo (demonun ismi) ve seyrediyorsun !!!
Arkadaş dediğin doğru fakat gl_log komutuyla oyun yaptığın her işlemle harddiske kaydediliyo /record sadece oyunun içindeyken geçerli olur gl_log komutunu kullandığında (eğer fps 100 ise) 20-30 lara kadar düşüyor bilgisayar gitgide yawa$lıyor. Ayrıca "gl_spriteblend 0" komutuyla zoom kalınlaştırılıyor Ben bide "gl_picmip 1" komutunu kullanıyorum ekranı pulandırıyor ve zoom dahada kalınlaşıyor (yalnız bu komutu konsoldan girmen lazım)
saygılar [Dj]_ReX |
| [BLuE]sCoRplOn_tr |
İletim - 10/06/2004 : 15:32:11 hayır hayır oyunu kayıt etmek için /record (demonun ismi) yazıyorsun sonra kayıt ediyor ta ki stop diyene kadar izlemek için ise /playdemo (demonun ismi) ve seyrediyorsun !!! |
| lazadam |
İletim - 02/06/2004 : 17:48:12 Uzun zamandır oynamıyorum tam hatırlamıyorum ama gl_log yazınca oyunu kaydetmeye başlıyor, kapatmazsan oynadığın herşey film gibi hardiske kaydetmeye başlar bu da bayağı yer kaplar. Bunun gibi birkaç tane şifre vardı.20-30 kere F5 yaparsan 50-100 mb arası bir yerinde resimle dolar.
|
| bomkonger |
İletim - 02/06/2004 : 15:58:08 Harddiskini doldurmaya yarar derken neyi kastettin? |
| lazadam |
İletim - 01/06/2004 : 14:58:40 gl_s yazıp Tab'a basınca gl_spriteblend komutu gelir. Bu da Zoom'u kalınlaştırır. (Awp,4-4,4-2 gibi zoomlu silahların zoomunu) Senin dediğin gibi bir şifre duymadım.
Bu arada her duyduğun komutu (şifreyi) denemeye kalkma, bazıları harddiskini doldurmaya yarar. Mesela ...neyse |
|
|
|