AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 CS Dürbün Hilesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

kerem13
Üye

Turkey
İleti 27

İletim - 29/05/2004 :  23:32:42  Bilgileri Göster  kerem13 için bir ICQ İletisi Gönder  kerem13'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben birinden bir hile duydum.gl_s yapınca her tür silahta dürbün oluyormuş. bilgisi olan var mı? bende çalışmadı

lazadam
Seçkin Üye

Turkmenistan
İleti 610

İletim - 01/06/2004 :  14:58:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
gl_s yazıp Tab'a basınca
gl_spriteblend komutu gelir.
Bu da Zoom'u kalınlaştırır. (Awp,4-4,4-2 gibi zoomlu silahların zoomunu)
Senin dediğin gibi bir şifre duymadım.

Bu arada her duyduğun komutu (şifreyi) denemeye kalkma, bazıları harddiskini doldurmaya yarar. Mesela ...neyse

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 02/06/2004 :  15:58:08  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Harddiskini doldurmaya yarar derken neyi kastettin?
Sayfanın En Üstüne Git

lazadam
Seçkin Üye

Turkmenistan
İleti 610

İletim - 02/06/2004 :  17:48:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Uzun zamandır oynamıyorum tam hatırlamıyorum ama gl_log yazınca oyunu kaydetmeye başlıyor, kapatmazsan oynadığın herşey film gibi hardiske kaydetmeye başlar bu da bayağı yer kaplar. Bunun gibi birkaç tane şifre vardı.20-30 kere F5 yaparsan 50-100 mb arası bir yerinde resimle dolar.

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

[BLuE]sCoRplOn_tr
Seçkin Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 10/06/2004 :  15:32:11  Bilgileri Göster  [BLuE]sCoRplOn_tr için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır hayır oyunu kayıt etmek için /record (demonun ismi) yazıyorsun sonra kayıt ediyor ta ki stop diyene kadar izlemek için ise /playdemo (demonun ismi) ve seyrediyorsun !!!

Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!
Sayfanın En Üstüne Git

Dj_ReX
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 18/06/2004 :  11:23:09  Bilgileri Göster  Dj_ReX için bir ICQ İletisi Gönder  Dj_ReX'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
[BLuE]sCoRplOn_tr tarafından yazılan:

hayır hayır oyunu kayıt etmek için /record (demonun ismi) yazıyorsun sonra kayıt ediyor ta ki stop diyene kadar izlemek için ise /playdemo (demonun ismi) ve seyrediyorsun !!!

Arkadaş dediğin doğru fakat gl_log komutuyla oyun yaptığın her işlemle harddiske kaydediliyo /record sadece oyunun içindeyken geçerli olur gl_log komutunu kullandığında (eğer fps 100 ise) 20-30 lara kadar düşüyor bilgisayar gitgide yawa$lıyor.
Ayrıca "gl_spriteblend 0" komutuyla zoom kalınlaştırılıyor
Ben bide "gl_picmip 1" komutunu kullanıyorum ekranı pulandırıyor ve zoom dahada kalınlaşıyor (yalnız bu komutu konsoldan girmen lazım)

saygılar [Dj]_ReX

Nereye Gideceğini Bilmiyorsan Nereden Gittiğinin Hiçbir Önemi Yoqtur...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000