gl_s yazıp Tab'a basınca gl_spriteblend komutu gelir. Bu da Zoom'u kalınlaştırır. (Awp,4-4,4-2 gibi zoomlu silahların zoomunu) Senin dediğin gibi bir şifre duymadım.
Bu arada her duyduğun komutu (şifreyi) denemeye kalkma, bazıları harddiskini doldurmaya yarar. Mesela ...neyse
Uzun zamandır oynamıyorum tam hatırlamıyorum ama gl_log yazınca oyunu kaydetmeye başlıyor, kapatmazsan oynadığın herşey film gibi hardiske kaydetmeye başlar bu da bayağı yer kaplar. Bunun gibi birkaç tane şifre vardı.20-30 kere F5 yaparsan 50-100 mb arası bir yerinde resimle dolar.
hayır hayır oyunu kayıt etmek için /record (demonun ismi) yazıyorsun sonra kayıt ediyor ta ki stop diyene kadar izlemek için ise /playdemo (demonun ismi) ve seyrediyorsun !!!
Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!
hayır hayır oyunu kayıt etmek için /record (demonun ismi) yazıyorsun sonra kayıt ediyor ta ki stop diyene kadar izlemek için ise /playdemo (demonun ismi) ve seyrediyorsun !!!
Arkadaş dediğin doğru fakat gl_log komutuyla oyun yaptığın her işlemle harddiske kaydediliyo /record sadece oyunun içindeyken geçerli olur gl_log komutunu kullandığında (eğer fps 100 ise) 20-30 lara kadar düşüyor bilgisayar gitgide yawa$lıyor. Ayrıca "gl_spriteblend 0" komutuyla zoom kalınlaştırılıyor Ben bide "gl_picmip 1" komutunu kullanıyorum ekranı pulandırıyor ve zoom dahada kalınlaşıyor (yalnız bu komutu konsoldan girmen lazım)
saygılar [Dj]_ReX
Nereye Gideceğini Bilmiyorsan Nereden Gittiğinin Hiçbir Önemi Yoqtur...