|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| GoaL-KeePeR 2 |
İletim - 10/05/2007 : 14:03:31 Sizce bu iki silah hangi konuda diğerinden üstün? Bazıları Coltla susturucuyu takıp uzaktaki hedefleri iyi vurursun diyor, bazıları hedef uzaktayken sakın susturucu takma diyor. AK47'yi oyunun en iyi nişan alınan makineli tüfeği olduğunu söylüyorlar ama bence çok sekiyor.
Bence uzaktaki hedefleri vururken susturucusuz Colt çok iyi(mermileri tek tek saydırırsan 5 mermide işi bitirirsin). AK47'yle ise ilk attığın mermi %100 attığın noktaya gittiği için iyi nişan alanlar için ideal bi headshot makinası. Görüşlerinizi bekliyorum... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| fatih52 |
İletim - 03/07/2007 : 00:23:44 AK47 ile bağırtırım, Colt'la sustururum... |
| -eL_Niño- |
İletim - 02/07/2007 : 19:48:33 -1, başka bi serverdan tanıdığım biri demiştim. Pro bi map ve buradan saygıyla andığım WiaGRa adminlik yapıyor. İşini bilen biri, orda wall açsa 1 dk barınamaz. Oynadığı oyun belli bahsettiğim serverda. Daha ne diyim :) |
| Palad1n |
İletim - 29/06/2007 : 08:15:47 pro olma ihtimali nedir? |
| -eL_Niño- |
İletim - 29/06/2007 : 07:39:20 Hiç sorma dün lamercanın biri baktım eziliyo ak-colt ta hs atmış millete tak atıyo. Başka bi serverdan tanıdık çıktı mıktı ama yinede serverdan küfrü yedi.
Hepsine inanma 10 da 7 si aim ;) |
| batuhanus |
İletim - 27/06/2007 : 16:39:35 alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
Sağa ve ya sola dağıttığı için dağılanın da adama gitmesini sağlıyordur :)
Evet doğru seken kurşunlar ya sağa ya sola gittiği için bu yaptığı hareketle %50 vurma şansı daha kazanıyor ama bence gereksiz.Keleş ile 3 kurşun sıkıp yarım saniye beklemek daha mantıklı.Zaten artık CS de herkes hs çakma ustası oldu.Kimse kafadan başka bir yere ateş ederek öldüremez. |
|
|
|