AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Colt mu AK47 mi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 10/05/2007 :  14:03:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sizce bu iki silah hangi konuda diğerinden üstün? Bazıları Coltla susturucuyu takıp uzaktaki hedefleri iyi vurursun diyor, bazıları hedef uzaktayken sakın susturucu takma diyor. AK47'yi oyunun en iyi nişan alınan makineli tüfeği olduğunu söylüyorlar ama bence çok sekiyor.

Bence uzaktaki hedefleri vururken susturucusuz Colt çok iyi(mermileri tek tek saydırırsan 5 mermide işi bitirirsin). AK47'yle ise ilk attığın mermi %100 attığın noktaya gittiği için iyi nişan alanlar için ideal bi headshot makinası. Görüşlerinizi bekliyorum...

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 10/05/2007 :  19:16:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdi bu biraz kişisel bir durum. Kimi AK47 ile iyi oynar kimi Colt ile. Ben ikisiyle de zaman zaman iyi işler başarabildiğim için şunu söyleyeyim. Colt'a takılan susturucu silahın fazla sekmesini engelliyor, ama gücünü düşürüyor biraz. AK47 seker doğrudur ama zaten tek atış yapılması daha makuldur. İş reflekslerde bitiyor, hedefe silahı ne kadar düzgün ve çabuk doğrultabilirseniz AK47 o kadar tehklikeli bir silah olur. Tek mermide işi bitirmek mümkündür. Ama işte Internet üzerinden oynuyorsanız biraz zorluyor pingdi lagdı, network'den sorun olmaz.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 10/05/2007 :  20:35:16  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Karşıdakine göre de değişir bu. Örneğin karşıdaki hızlı biri ise(sen de yavaşsan) colt tercih ederim. çünkü tarama yöntemiyle de adam vurursun. Susturucu aslında dmg ve sekmeye o kadar etki etmiyor. Gelen ses sizi sarstığından sekiyor gibi olabilir :)) Colt bence susturuculu kullanılmalı çünkü karşıdakinin kulağı güzelse wallhack'den güzel yerinizi tespit eder o susturucusuz ses ile. Coltla nokta atışı da pek yapılmıyor. keleşe göre fazla sekmemesi avantaj olabilir ama kafaya bile tek alamaması(uzak mesafe) keleşten biraz geriye düşürüyor.

keleş ise bence refleksleri çok iyi olanın tercih etmesi gereken silahtır. Mesafe ayırt etmeden tek alabilirsiniz:) Refleksin yanında mouse kullanma becerisi de öne çıkar çünkü saliselik hareketler yapmanız lzmdır.(Atış-bırak-yerine gelsin-tekrar hedef al- atış hareketini saniyenin yarısında yapmanız lazım) keleş pek baskına kullanılmaz destek silahıdır bana göre ve yakın mesafede keleşi çok kullanan bir kişi değilseniz ölürsünüz. Orta mesafelerde ondan iyisi var kabul ama uzak mesafede tek geçilen bir silahtır. Size keleşle ilgili bir tavsiye: Eğer taramak zorunda kalacağınız bir pozisyona düşerseniz standart crosshairda artının üstündeki kısmın en üst noktası rakibin boğazının biraz altına gelsin. 3. mermide sekip beynini dağıtır emin olun :)

neyse bu kadar kafamda analiz ettim silahları oyum keleşe

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 11/05/2007 :  20:20:28  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
İş takımda bitiyor . terörsen Ak47 Anti isen Colt nasılama kısa ve özz. :D

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 12/05/2007 :  10:37:14  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o iş de garip. en azından bende :) terörken hiç bir şey yapamam keleş ile ama ct olup yerden bulursam vay karşı takımın haline :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

warlord_x8
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 13/05/2007 :  12:21:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence eğer oyunda adama vurup çekilmek suretiyle çatışmaya girecekseniz. Ak47 en iyisi .Ben bunu bilir bunu söylerim

WarlorD_X8(Korkulu rüyanız olacak)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000