AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 CS hız sorunu

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ceberruh İletim - 19/11/2006 : 12:50:37
Geçen gün PC yi sıfırdan kurdum. Bugün Cs oynıyayım dedim. Ama oyuna girdiğimde bişey farkettim. Oyun normalden hızlı. Yani normalden daha hızlı yürüyorum. Ayak seslerinin temposundan da anlaşılıyor. Her hangi bir ayar da yapmış değilim ancak yinede anlamadım

Özellikle internette oynarken sorun çıkarıyor. Sanki SpeedHack yapmışsınız gibi. Ama öyle değil.

Sizce sorun ne olabilir? Düzeltmenin bir yolu var mı? Her şeyi denedim ancak sorun tamamen oyun konfigürasyonu ile ilgili.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ceberruh İletim - 21/11/2006 : 23:55:34
Walla o ayarları bile kaç defa kurcaladım yine aynı. Ya bi keresinde adamın biri "sende bi anormallik var" dedi. Ya söylemeleri bi yana oyunu oynayamıyorum zaten. Bi kaç adımda bir takılma yapıyor hızlı yürümemden dolayı... Son çare olarak bi arkadaşın CD sinden yüklicem cs yi. Eğer yine düzelmezse de yapacak başka bişey yok. Kendi bilgisayarımda CS oynayamicaz. Pufff :(( Ha sıkıntı yaa!
CrAzY_IVAN İletim - 21/11/2006 : 23:08:08
Online oynarken, configrasyon hatası diye oyundan atılmıyorsan, veya adamlar sana bağırıp çağırmıyorsa dışarıdan normal demektir.

Bir konsol kodu vardı hızı ayarlayan belki o defaulttan sapmıştır...

Direct 3D / Open Gl olayına bak. Genelde Open Gl 800x600 kullanılır CS.

Aklıma başka da birşey gelmedi.
Palad1n İletim - 21/11/2006 : 22:18:37
pc'ni doldur.
ceberruh İletim - 21/11/2006 : 21:27:51
Ya hala uğraşıyorum bi sonuca da varabilmiş değilim. Sırf bilgisayar hızlı diye de böyle bir sorun yapması çok saçma. Diğer oyuncuları izliyorum onlarda her şey normal sadece bende bir problem var... Ne yapacağımı şaşırdım.
Palad1n İletim - 21/11/2006 : 17:10:12
biraz araştırırım aklıma gelince sonucu söylerim ama sonuç olacağını sanmıyorum mesela benim p2'li tnt2 ekran kartlı eski bilgisayarımda arcade oyunları istediği seviyedeydi şimdiki bilgde zamanı 4 dakikaya ayarlıyorum bitiveriyor

0.03 Snitz Forums 2000