AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 CS hız sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 19/11/2006 :  12:50:37  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Geçen gün PC yi sıfırdan kurdum. Bugün Cs oynıyayım dedim. Ama oyuna girdiğimde bişey farkettim. Oyun normalden hızlı. Yani normalden daha hızlı yürüyorum. Ayak seslerinin temposundan da anlaşılıyor. Her hangi bir ayar da yapmış değilim ancak yinede anlamadım

Özellikle internette oynarken sorun çıkarıyor. Sanki SpeedHack yapmışsınız gibi. Ama öyle değil.

Sizce sorun ne olabilir? Düzeltmenin bir yolu var mı? Her şeyi denedim ancak sorun tamamen oyun konfigürasyonu ile ilgili.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 19/11/2006 :  16:41:24  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bilgisayarını sök ve cs oynayacakken dandik işlemci,ekran kartı , ram tak :)

konfigurasyonun gücü arttıkça bazı oyunlar istemediğin şekilde hızlanıyor ne yazık ki

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680

İletim - 19/11/2006 :  17:51:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Daha hızlı olması daa iyi deil mi?

http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg

Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 20/11/2006 :  16:21:11  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Biraz uçmadım heralde:))

AMD Athlon x2 Dual 4600 2.4ghz 1mb L2
Kingston 1024 MB 800Mhz DDR2 RAM
HIS ATI x1600 Pro ICEQ 256mb PCI-EX ekran kartı
Samsung 250GB 8Mb SATA.

Hızlı olması iyi de anormal hızda olması kötü. Şöyle söyliyim elinizde sniper varken bıçak varmış gibi hızlı yürüyorsunuz. Oyunda her hangi bir kasma söz konusu değil(böyle bi sistemde olması zaten imkansız), dediğim gibi tek sorun sanki speedhack varmış gibi normal temponun 1.5 katı gibi bi hızda yürümeniz. Böyle bişey de ilk defa başıma geliyor...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 21/11/2006 :  17:10:12  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
biraz araştırırım aklıma gelince sonucu söylerim ama sonuç olacağını sanmıyorum mesela benim p2'li tnt2 ekran kartlı eski bilgisayarımda arcade oyunları istediği seviyedeydi şimdiki bilgde zamanı 4 dakikaya ayarlıyorum bitiveriyor

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 21/11/2006 :  21:27:51  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya hala uğraşıyorum bi sonuca da varabilmiş değilim. Sırf bilgisayar hızlı diye de böyle bir sorun yapması çok saçma. Diğer oyuncuları izliyorum onlarda her şey normal sadece bende bir problem var... Ne yapacağımı şaşırdım.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000