|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Himanchig |
İletim - 20/11/2005 : 17:47:24 Herkesin bildiği gibi FM 05-06 çıkmış bulunuyor.Yıllardır CM ve TCM antrenörü olarak ve iki senedir usta bi FM menejeri olarak bu oyunu öneriyorum . Oynayanlara da soruyorum . BEĞENDİNİZ Mİ ?? ?? |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
SAYGIN KAYHAN |
İletim - 09/12/2005 : 14:48:50 ewt arkadaşlar total club maneger 2005-2006 da şampiyon olamadan 2006-2007 sezonu çıktı :)we de süper türkiye ligi ilk defa tam anlamıyla mükemmel ! oyuncular,kadrolar we hatta stadyumlar. bir fenerbahçeliyseniz şiddetle tawsiye ederim türkiye ligi oynayanlar için tabi. fenerbahceyi tam anlamıyla full doğru yapmışlar galatasaraylılar sinir olacaktır ali samiyen stadını baya bi sallamişlar :)bazı futbolcularda doğru değil. |
SAYGIN KAYHAN |
İletim - 27/11/2005 : 11:22:37 Ben bikere hayal kırıklığına uğradım Türkiye ligi hakkında. Anelka FB ye geleli kaç sene oldu hala manchester city de oyunda.. Gs-Bjk nin de kadroları eski bu kadar zor mu yeni kadroları koymak oyuna !! Ama tabi yabancı bir takım seçicekseniz bomba bi oyun :) mesela barca-realmadrid-chealse! inşallah seneye yeni kadrolarla oynarız |
|
|
|