AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 FM 05-06 piyasada peki , yorumlar nerde ?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 20/11/2005 :  17:47:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Herkesin bildiği gibi FM 05-06 çıkmış bulunuyor.Yıllardır CM ve TCM antrenörü olarak ve iki senedir usta bi FM menejeri olarak bu oyunu öneriyorum . Oynayanlara da soruyorum . BEĞENDİNİZ Mİ ????

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>

SAYGIN KAYHAN
Üye

Turkey
İleti 128

İletim - 27/11/2005 :  11:22:37  Bilgileri Göster  SAYGIN KAYHAN için bir AOL İletisi Gönder  SAYGIN KAYHAN için bir ICQ İletisi Gönder  SAYGIN KAYHAN için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bikere hayal kırıklığına uğradım Türkiye ligi hakkında. Anelka FB ye geleli kaç sene oldu hala manchester city de oyunda.. Gs-Bjk nin de kadroları eski bu kadar zor mu yeni kadroları koymak oyuna !! Ama tabi yabancı bir takım seçicekseniz bomba bi oyun :) mesela barca-realmadrid-chealse! inşallah seneye yeni kadrolarla oynarız

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERBAHÇE...
Sayfanın En Üstüne Git

SAYGIN KAYHAN
Üye

Turkey
İleti 128

İletim - 09/12/2005 :  14:48:50  Bilgileri Göster  SAYGIN KAYHAN için bir AOL İletisi Gönder  SAYGIN KAYHAN için bir ICQ İletisi Gönder  SAYGIN KAYHAN için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt arkadaşlar total club maneger 2005-2006 da şampiyon olamadan 2006-2007 sezonu çıktı :)we de süper türkiye ligi ilk defa tam anlamıyla mükemmel ! oyuncular,kadrolar we hatta stadyumlar. bir fenerbahçeliyseniz şiddetle tawsiye ederim türkiye ligi oynayanlar için tabi. fenerbahceyi tam anlamıyla full doğru yapmışlar galatasaraylılar sinir olacaktır ali samiyen stadını baya bi sallamişlar :)bazı futbolcularda doğru değil.

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERBAHÇE...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000