Herkesin bildiği gibi FM 05-06 çıkmış bulunuyor.Yıllardır CM ve TCM antrenörü olarak ve iki senedir usta bi FM menejeri olarak bu oyunu öneriyorum . Oynayanlara da soruyorum . BEĞENDİNİZ Mİ ????
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Ben bikere hayal kırıklığına uğradım Türkiye ligi hakkında. Anelka FB ye geleli kaç sene oldu hala manchester city de oyunda.. Gs-Bjk nin de kadroları eski bu kadar zor mu yeni kadroları koymak oyuna !! Ama tabi yabancı bir takım seçicekseniz bomba bi oyun :) mesela barca-realmadrid-chealse! inşallah seneye yeni kadrolarla oynarız
ewt arkadaşlar total club maneger 2005-2006 da şampiyon olamadan 2006-2007 sezonu çıktı :)we de süper türkiye ligi ilk defa tam anlamıyla mükemmel ! oyuncular,kadrolar we hatta stadyumlar. bir fenerbahçeliyseniz şiddetle tawsiye ederim türkiye ligi oynayanlar için tabi. fenerbahceyi tam anlamıyla full doğru yapmışlar galatasaraylılar sinir olacaktır ali samiyen stadını baya bi sallamişlar :)bazı futbolcularda doğru değil.