|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Poseidon |
İletim - 27/08/2004 : 14:10:45 Arkadaşlar bu konuda yazmış olduğum data editör bende hiçbi işe yaramıyo kullanmasını bilen varsa yardımcı olabilirmi?thanks
|
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Poseidon |
İletim - 19/09/2004 : 14:27:53 SAol tskr edrm bi uğraşıyım daha bakamadım olmazsa yazarım saol... |
infernusphoenix |
İletim - 31/08/2004 : 12:22:14 actıgın zaman solda bir file menüsü var ona tıkla daha sonra open falan de veac baya uzun bekliyeceksin eger basta acılmayıp bir sey derse data editor dosyasının icinden "db" klasörü olacak zannedersem ona girip oradaki dosyaların salt okunur'unu kaldır ve tekrar den girdigindede istedigin herseyi degistirebilirsin yani oyuncuları ve takımları güclü yap onlara cok para verebilirsin kendine takım yapabilirsin.biraz karıstırırsan alısırsın eger takıldıgın bir yer olursa yine cevap yaz :) |
Poseidon |
İletim - 30/08/2004 : 14:15:59 Ya walla nası kullanılcanı hiç bilmiorum bişeylere tıklıorum ama hiç bişi olmuo nası kullanılcanı bi annatsana |
infernusphoenix |
İletim - 27/08/2004 : 18:06:09 evet var ben uzun bir süre data editör'le ugrastım eger bir sorun vrasa sorabilirsin |
|
|
|