AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 CM 03/04 Data Editör
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Poseidon
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 27/08/2004 :  14:10:45  Bilgileri Göster  Poseidon için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bu konuda yazmış olduğum data editör bende hiçbi işe yaramıyo kullanmasını bilen varsa yardımcı olabilirmi?thanks

^^^NO SMOK_İNG^^

infernusphoenix
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/08/2004 :  18:06:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet var ben uzun bir süre data editör'le ugrastım eger bir sorun vrasa sorabilirsin
Sayfanın En Üstüne Git

Poseidon
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 30/08/2004 :  14:15:59  Bilgileri Göster  Poseidon için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya walla nası kullanılcanı hiç bilmiorum bişeylere tıklıorum ama hiç bişi olmuo nası kullanılcanı bi annatsana

^^^NO SMOK_İNG^^
Sayfanın En Üstüne Git

infernusphoenix
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 31/08/2004 :  12:22:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
actıgın zaman solda bir file menüsü var ona tıkla daha sonra open falan de veac baya uzun bekliyeceksin eger basta acılmayıp bir sey derse data editor dosyasının icinden "db" klasörü olacak zannedersem ona girip oradaki dosyaların salt okunur'unu kaldır ve tekrar den girdigindede istedigin herseyi degistirebilirsin yani oyuncuları ve takımları güclü yap onlara cok para verebilirsin kendine takım yapabilirsin.biraz karıstırırsan alısırsın eger takıldıgın bir yer olursa yine cevap yaz :)
Sayfanın En Üstüne Git

Poseidon
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 19/09/2004 :  14:27:53  Bilgileri Göster  Poseidon için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
SAol tskr edrm bi uğraşıyım daha bakamadım olmazsa yazarım saol...

^^^NO SMOK_İNG^^
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000