|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
hileci |
İletim - 30/05/2004 : 17:36:44 Arkadaşlar hızlı aramadan,aşağıdaki oyuncuları yazarak süper(mega)bir takım yapabilirsiniz.Takımı,ülkeyi,ligi,yazmayın,yalnızna adını yazın.Bu oyuncuları alırsanız her maçı kazanırsınız,ben real madride aldım 8 yıl üstüste ispanya ligi,ispanya kupası ve şampiyonlar ligini kazandım zaten güçlerini ve yaşlarını görünce hemen şaşırıp almak isteyeceksiniz.Gücü az görüne bilir cünkü bazı güçleri saklıdır.
Ricardo MONTOLİVO:monto yazarsanız çıkar YAŞ:18 Freddy ADU:bu oyuncuyu çıkarmak için ayarlardan en üst sağ köşedeki küçük yazısını büyük yapın bu oyuncu işinize yarayacak.yaş:14 adu yazarsanız çıkar. Carlos TEVEZ:tevez yazarsanız çıkar ama yanında başka tevezlerde çıkacak aralarından carlos tevezi seçin. Polat METİN:bu oyuncuyu almak için metin veya polat yazmayın takım adına kayserispor yazın ama liginiz türkiye ligi ise olur.onemli not:bu oyuncuyu almak için 4 yıl geçmeniz lazım.yaş:4 yıl geçtikten sonra 17 yaşına gelecektir. Damiano ZENONİ:bu oyuncuyu almak için zenoni yazın 2 zenoni çıkacaktır damiano zenoniyi tıklayın ve alın zaten montolivoyla aynı takımdadırlar.Takım:ATALANTA
|
|
|
|