AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 en güzel oyuncular
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

hileci
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 30/05/2004 :  17:36:44  Bilgileri Göster  hileci için bir AOL İletisi Gönder  hileci için bir ICQ İletisi Gönder  hileci için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar hızlı aramadan,aşağıdaki oyuncuları yazarak süper(mega)bir takım yapabilirsiniz.Takımı,ülkeyi,ligi,yazmayın,yalnızna adını yazın.Bu oyuncuları alırsanız her maçı kazanırsınız,ben real madride aldım 8 yıl üstüste ispanya ligi,ispanya kupası ve şampiyonlar ligini kazandım zaten güçlerini ve yaşlarını görünce hemen şaşırıp almak isteyeceksiniz.Gücü az görüne bilir cünkü bazı güçleri saklıdır.

Ricardo MONTOLİVO:monto yazarsanız çıkarYAŞ:18
Freddy ADU:bu oyuncuyu çıkarmak için ayarlardan en üst sağ köşedeki küçük yazısını büyük yapın bu oyuncu işinize yarayacak.yaş:14 adu yazarsanız çıkar.
Carlos TEVEZ:tevez yazarsanız çıkar ama yanında başka tevezlerde çıkacak aralarından carlos tevezi seçin.
Polat METİN:bu oyuncuyu almak için metin veya polat yazmayın takım adına kayserispor yazın ama liginiz türkiye ligi ise olur.onemli not:bu oyuncuyu almak için 4 yıl geçmeniz lazım.yaş:4 yıl geçtikten sonra 17 yaşına gelecektir.
Damiano ZENONİ:bu oyuncuyu almak için zenoni yazın 2 zenoni çıkacaktır damiano zenoniyi tıklayın ve alın zaten montolivoyla aynı takımdadırlar.Takım:ATALANTA

gökhan sıla
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000