|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Evil |
İletim - 11/05/2004 : 16:56:21 İnter de taktik sıkıntısı çekiyom help... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Hileci Zeus ANZEK |
İletim - 04/06/2004 : 19:24:16 Forvete martins vieri recoba sol kanadada emreyi koy daha ne istiyon fıstık gibi kadro. |
UnDeRTaKeR |
İletim - 17/05/2004 : 21:25:49 alıntı: hannibal299 tarafından yazılan:
interi 4 sene calıstırdım 4 lü defastan vazgeçme sol coco sağ zanetti ortada cordoba ve iyi bi transfer bence nesta,hofland,samuel orta saha v.meyde malbrangu emre ve iyi bir transfer bence van bommel ya da colsa ileri adriano ve recoba kesin taktik sürekli normal ofsayt tuzağı olacak alan savunması deplasmanda kontra antemanda c.tesi ve pazar kesinlikle dinlendir ve yaşı 30 üstündekileri daha çok dinlendir carsamba ve persembe ögleden sonra mac provası yaptır ve fazla ofansif yüklenme yeterli mi
senin dediklerinle her takım adam olur. dedigin oyuncuları transfer ettikten sonra intere her taktik yarar. gerçek interle hiç transfer yapmadan ne yaparsın? |
Evil |
İletim - 17/05/2004 : 12:00:58 kocaman sağolun inşallah işe yarar. |
hannibal299 |
İletim - 17/05/2004 : 11:29:35 interi 4 sene calıstırdım 4 lü defastan vazgeçme sol coco sağ zanetti ortada cordoba ve iyi bi transfer bence nesta,hofland,samuel orta saha v.meyde malbrangu emre ve iyi bir transfer bence van bommel ya da colsa ileri adriano ve recoba kesin taktik sürekli normal ofsayt tuzağı olacak alan savunması deplasmanda kontra antemanda c.tesi ve pazar kesinlikle dinlendir ve yaşı 30 üstündekileri daha çok dinlendir carsamba ve persembe ögleden sonra mac provası yaptır ve fazla ofansif yüklenme yeterli mi |
UnDeRTaKeR |
İletim - 11/05/2004 : 19:47:36 http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2573
adresine gir. oraya taktikler yazdım. |
|
|
|