AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 bana acil taktik ve antreman programı.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

vanhojdonk
Üye

Botswana
İleti 34

İletim - 02/04/2004 :  17:45:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bana konumda söylediğim şeyleri verirseniz sağolun.çünkü gerekiyor.şimdiden sağol.

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 02/04/2004 :  21:25:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yelkenler çabuk suya inmiş, geçen mesajında varmı bana rakip falan diyordun )) Her neyse biz konumuza dönelim.

Nasıl bir takımla başlayacağını yazmadan öyle gelişi güzel taktik olmaz. Oynayacağın takım ligin iyilerindenmi yoksa düşük seviye bir takımla birşeyler yapmayı planlıyorsun?

Eğer zayif bir takımla oynayacağım dersen 4-4-2 diamond benim en çok tercih ettiğim ve başarı şansı yüksek taktiklerimden birisi. Bu şekilde bütçeni aşmadan küçük bir kadroyla başarı elde edebiliyorsun. Bu taktiği kullanırken kesinlikle press şeçeneğini kullanma. Onun yerine eğer ilerideki forvetlerinden birisinin kafa hakimiyeti fazlaysa longball oyna. Yok bu konuda başarısızsan direkt ve ayağa pass seçeneklerini tercih et.

Büyük takım ile oynuyorsan kullanabileceğin en iyi seçenek 4-4-2. Zaten kim ne derse desin oyundaki en iyi seçenekte bu. Kanatlara kaliteli 2 oyuncu alıp kanatlardan ileriye küçük ok çıktığında yenilme şansın düşük olur. Bu arada bu taktiği kullanırken dış sahasa press kullanma duman olursun. ))
Sayfanın En Üstüne Git

alaybozan
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 03/04/2004 :  20:55:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cm bir satrançtır. yaptığın her hamle seni ya vezir ya rezil yapar. Teknik patron sensin her şey senin elinde kardeş...
Sayfanın En Üstüne Git

SIRP
Üye

Turkey
İleti 697

İletim - 04/04/2004 :  09:05:23  Bilgileri Göster  SIRP için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
her maçın hawası büyüktür taktikleri maça göre belirliyeceksin tabi oyuncularınıda unutma antreman prg gelince oda oynadığın takıma bağlı bi real madrid ile vestel manisaya aynı idmanı yaptıramassın heralde :) benim fawori taktiğim 3-2-2-2-1 hele bide forwetinin hawa hakimiyeti iyi ise seni kimse tutamaz

AZEWO
Sayfanın En Üstüne Git

UnDeRTaKeR
Üye

İleti 51

İletim - 04/05/2004 :  20:42:17  Bilgileri Göster  UnDeRTaKeR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya oyunda her takıma aynı taktikle çıkamazsın.
ben 4-4-2 taktiğini hiç bir zaman begenmedim. eger takımın zayıfsa 4-4-2 diamond güzel ama güçlü takımda 4-4-2 yi hiç begenmem.

mesela takımın Manchester ise ingiltere ligindeki çoğu maçta 4-1-3-2 taktigi seni galip çıkartır özellikle kendi sahanda ise...

Milan veya Juventus 3-5-2 taktigiyle çoğu zaman kazanır. Özellikle defans "Nesta, Laursen(milan), Sol Campbell" ise çok güçlü bir defansın olur. Laursen 3 yıl sonra defansın kralı oluyor.

Eger türk liginde isen taktigini sürekli degiştir. İşe yarıyor. Ama zamanını iyi seç örneğin sen galatasaraysın. Taktigini fenerbahçe maçından once degilde ondan 2 maç önce degiştirirsen fener maçını alırsın. ama taktigin fenerbahçenin taktigini bozmalı.

Eger rakibinde güçlü bir orta saha varsa DMC oyuncusu mutlaka koy. Forvat kuvvetliyse mutlaka markaj ver ve sweeper koy. Defansı güçlüyse 4-3-3 taktiği çok güzel uyar.

hazırlık maçları çok önemli. yazın mutlaka hazırlık maçları ayarla. yazın antremanları hepsini son düzeye çıkar ama uzun sürmesin.. hatta bir kaç oyuncuyu sağlık kontrollerine gönderebilirsin.

Oyunda paran varsa Francesco Totti, simonetta, Ronaldo yu al. Takımında en az iki tane güzel duran toplara vuran oyuncu olmalı yedege koyarsan senin için yararlı olur.
Tsigalko da ilerde işe yarıyor.
deplasman da pres yapma ve takım güçlüyse defansive yerine normal oyna
eger 2 fark yaparsan defansive oyuna çekil.

oyunda sana her konuda yardım edebilirim. SOrunun olursa tabii.

If I were an undertaker, i would put away all the disasters of the world.
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 06/05/2004 :  01:13:32  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bu antreman olayı oyuncuları ne şekilde etkiliyor yani ben değiştirdim bi kaç seferinde hiç bi değişiklik olmadı hatta tatil günlerinde bile kros falan yaptırdım ama oyuncularda pek bi değişiklik olmadı... ama taktik konusunda 4-4-2 hucum en iyi olanı bence tabi oyuncularında özellikleri iyi olması lazım benim için önemli olan hız ve hızlanma dır tabi oyuncu kişilikleri de öznemli bence çalışkan oldumu o oyuncu bayağı bi ilerleme kaydediyor ve azimli ..... sonuçta alaybozan arkadaşımızın dediği gibi patron sensin bilgine güvenerek yapamıyacağın şey yok ....

saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000