AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Cm Oynamak !!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
mcsaygili İletim - 20/06/2003 : 02:04:47
Oyunu sadece 2-3 kez oynadım Cm4'ü.. Herkezin beğendiği günlerce konuşulan oyun bu kadar mı olur dedim? Ben oyunu beğenmedim aksine bence kötü.. Çıktığın 2. günü patch gelen ve yaklaşık 500 küsür hatayı düzelttiklerini söyleyen ama oyuncuların en ufak bir düşüşünde haftalarsa sakat kalmalarına neden olan vs ...

Herkez oyunun nesini seviyor onun için açtım bu konuyu.. Merak ettim açıksası.. Save leri bile 1 gb olan.. (Yedeklersen 2bg save) Nedir bu dediğim oyun.. Düşüncelerinizi bekliyorum...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
huseyin_sanal İletim - 22/06/2003 : 16:32:41
Sonuçta Dünyanın en iyi Manejerlik oyunu buna kimse yalan diyemez.
mcsaygili İletim - 21/06/2003 : 23:08:07
Yok yok öldürmedik... Öldürme durumu bile söz konusu değil.. Sadece oyun hakkında fikirlerimi yazdım.. Beğenmediğimi yazdım.. Tamam herkez cm oynar diye bir kural yok.. Herkez her oyunuda oynayamaz bunuda biliyorum ama burası tarafsız bir forum olduğu için rahatca düşüncelerimi yazdım..

Birçok arkdasım sırf çevre edinebilmek için oynuyor.. Daha öncede yazmıştım.... Rappier'in tüm dediklerina katılıyorum.. Özelliklede son satırlarına ...
Rappier İletim - 21/06/2003 : 17:40:19
Olay vur deyince öldürmek değil öncelikle bunu belirteyim. Ben bu oyunu cm 1'den beri oynuyorum. Bu oyunun gerçekçilik yönü gerçekten çok iyi ama bilinçli oyuncuya. Böyle söylüyorum çünkü bu oyunu oynayan insanların çoğu sırf çevresine hava atmak adına oynuyor. Gerçekçilik adına oynayan insanlar ise seninde belirttiğin gibi düşük seviyedeki takımları alarak gerçek başarının peşinde koşuyorlar. Oyunun en büyük bug'ı olan istediğin takımı seçebilme özelliği ortadan kaldırılsaydı eminimki pek çok insan değil bu oyunu oynamak, satın bile almazlardı.
huseyin_sanal İletim - 21/06/2003 : 12:41:30
Cm için karar vermek istiyorsan Cm 01/02 oyna.
cyberdal İletim - 21/06/2003 : 11:39:15
biraz vur deyince öldür durumlarına girmişsiniz beyler... öncelikle herkes her oyunu oynayamaz... oyunun hayran kitlesinin büyüklügü ya da uzmanların süper dedigi oyunlar herkese hitap etmez... yani herkes commandos tan aynı zevki almaz... herkes satranctan aynı zevki almaz... herkes sims ten aynı zevki almaz...
ha simdi neden cm?? bence en büyük özelliği gercekciliği... oyunun yapımcıları büyük bir amatör kitle ile calışıyor... oyuncular gercek, 200.000 oyuncuyu izlenip oyuna dahil edilmis... fifa oynarken oyuncular ruhsuzdur ve yetenekleri senin klavye hakimiyetine bakar... düsünmez, oyundan alındıgına kızmaz, kart gördügü zaman külüpten ceza almaz, senden nefret ettigini söylemez, yetismesinde senin katkın oldugunu vurgulamaz.... bunun gibi daha bir cok sey sayabilirim... oyun türünün en iyi oyunudur...(türünün kelimesine dikkat cekerim)
amatör bir takımı alıp birinci lige cıkarmak baska bir oyunda bu kadar zevkli olmuyor, cünkü oyuncular gercek degildir...
savelerin fazla yer kapladıgından****ayet ediyorsanız, game settings ten ne kadar macı saklaması gerektigini ayarlayabiliyorsunuz...

0.03 Snitz Forums 2000