AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Cm Oynamak !!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

mcsaygili
Üye

İleti 162

İletim - 20/06/2003 :  02:04:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu sadece 2-3 kez oynadım Cm4'ü.. Herkezin beğendiği günlerce konuşulan oyun bu kadar mı olur dedim? Ben oyunu beğenmedim aksine bence kötü.. Çıktığın 2. günü patch gelen ve yaklaşık 500 küsür hatayı düzelttiklerini söyleyen ama oyuncuların en ufak bir düşüşünde haftalarsa sakat kalmalarına neden olan vs ...

Herkez oyunun nesini seviyor onun için açtım bu konuyu.. Merak ettim açıksası.. Save leri bile 1 gb olan.. (Yedeklersen 2bg save) Nedir bu dediğim oyun.. Düşüncelerinizi bekliyorum...

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 20/06/2003 :  04:41:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun hayranlarının büyük bir kısmı son oyunu beğenmediler. Hatta büyük çoğunluğu eski oyunlarını oynuyor. Son oyun gerçekten hayal kırıklığı ancak eski oyunlarını denersen görüşünün değişeceğini düşünüyorum.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

mcsaygili
Üye

İleti 162

İletim - 20/06/2003 :  12:21:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Belkide ama oyun bende biraz sıkıcı.. Tamam actiın bekleyemeyiz ama biraz daha canlılık olması lazım.. CM4 te sadece 2D'yi beğendim.. Ben iyi bilmiyorum.. En iyi bildiğim takımları alıp "ilerle" tuşuna basıyorum.. Yani benim Cm4 oyun hayatım bu.. Takım seç sonrada durmadan ilerle..
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 20/06/2003 :  18:46:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mcsaygılı senin merakın bana göre biraz daha sınırlıymış sanırım, sen onu diyorsun ben çoğu kişinin bu oyunu oynamasındaki amacı bile anlayamıyorum. )
Sayfanın En Üstüne Git

mcsaygili
Üye

İleti 162

İletim - 20/06/2003 :  23:30:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hatta benim birçok arkadaşım sırf okulda dershanede oynayanlarla konuşmak için oynuyor bu oyunu.. Şaşıyorum onlara.. Sevmedikleri halde oynuyorlar.. Ve hatta inanmazsınız ama ben bu oyun yüzünden dışlandığımı bile hissetmiştim bir ara...
Sayfanın En Üstüne Git

sinan1000
Üye

Turkey
İleti 96

İletim - 20/06/2003 :  23:43:08  Bilgileri Göster  sinan1000 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben cm4 ü hayallerimi gerceklestirmek icin oynuyorum gs yi aldım 2015 deyim 10 kez sampiyonlar ligi,super kupa vs aldım su anki gs bunları gercekte yapamadıgı icin bende sanal alemde yapıyom ama artık benide acaip sıktı artık e bide saveler hard diskin yarısını kaplayınca silmek zorunda kaldım

diğer arkadaslarında göruslerine saygım sonsuz fakat bence o kadarda kotu oyun değil yaa(su hatalar dısında tabi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000