|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Turkish_Maldini |
İletim - 16/01/2004 : 04:14:43 merhaba arkadaşlar ben yenı kayıt oldum siteye ama uzun yıllardan berı evde ve arkadaşlarla cm oynuyoruz sizlere fenerbahece ile gecirdiğim işte hesaplayın 03 - 08 arası:) sezonlarından bahsedeyim oyuna basladıgınız zaman ortega ve tuncayın kontratını yapamayabilirsiniz ortega bi yere kadar ama tuncayın kontratını mutlaka ihmal etmeyin. ben 06 yılında genclerbirliğine 1 puan farkla 2.ci oldum diğer tüm yıllar şampiyon oldum basladıgı ilk sezon SERHAT AKINI' ı Valencia' ya 13 milyon dolar karşılığı sattım onun yerine AMC/ L de bence oyunun en ıyısı olan Alex i aldım. ilk sezon Tümer METİN ile kadromu kuvvetlendirdim .Şampiyonalr liginde ancak çeyrek final oynayabildim. 2.ci sezon ortega'yı lazio ya 17 milyon dolara satıp gökdeniz ve ümit karanı alınca olay koptu..08 e kadar her sene şampiyonalr ligi kupasını aldım sadece 06 da lazio' ya super kupada yenildim...Bu iş turklerlede oluyor :)) deneyin.. |
|
|
|