AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 03-04 Fenerbahçe 07-08
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Turkish_Maldini
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 16/01/2004 :  04:14:43  Bilgileri Göster  Turkish_Maldini için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba arkadaşlar ben yenı kayıt oldum siteye ama uzun yıllardan berı evde ve arkadaşlarla cm oynuyoruz sizlere fenerbahece ile gecirdiğim işte hesaplayın 03 - 08 arası:) sezonlarından bahsedeyim oyuna basladıgınız zaman ortega ve tuncayın kontratını yapamayabilirsiniz ortega bi yere kadar ama tuncayın kontratını mutlaka ihmal etmeyin. ben 06 yılında genclerbirliğine 1 puan farkla 2.ci oldum diğer tüm yıllar şampiyon oldum basladıgı ilk sezon SERHAT AKINI' ı Valencia' ya 13 milyon dolar karşılığı sattım onun yerine AMC/ L de bence oyunun en ıyısı olan Alex i aldım. ilk sezon Tümer METİN ile kadromu kuvvetlendirdim .Şampiyonalr liginde ancak çeyrek final oynayabildim. 2.ci sezon ortega'yı lazio ya 17 milyon dolara satıp gökdeniz ve ümit karanı alınca olay koptu..08 e kadar her sene şampiyonalr ligi kupasını aldım sadece 06 da lazio' ya super kupada yenildim...Bu iş turklerlede oluyor :)) deneyin..

yardım ederim
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000