Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
comandante
İletim - 07/11/2005 : 22:36:33 forumlara sole bi bakıyorum da çoğu aptalca konular özellikle genel veya kültür sanat bölümlerinde yok en sevdiğin takım en iyi sanatçı bu tür forumlar yöneticiler için sölüyorum sitenizi çok aptal gösteriyo bence bu konulara izin vermemelisiniz sırf mesaj atmış olmak için açılan konular bunlar eğer hoşunuza gidiyorsa bilemem ama forum amacından sapıyor lütfen şu konulara bi el atın
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
DharkjuNs
İletim - 08/01/2006 : 22:40:29 Hakkaten yaa.. Konunun başında tartışılan ''laf salatası'' bu olsa gerek.
comandante
İletim - 03/12/2005 : 17:10:58 anaconda konunun o msjla bi alakası yok diğer msjlarıda bi oku
Anaconda
İletim - 01/12/2005 : 17:17:53
alıntı: tarafından yazılan:
Sitenizi aptal gösteriyor ağır bir itham olmuş...
En sevdiğiniz sanatçı vs gibi konuların kültür ve sanatta olmasında bir sakınca göremiyorum. Yok, orada olmamaları gerekiyor dersen, bizi ikna edebilecek bir açıklama getirmen gerekiyor. En sevdiğin takım gibi konular varsa da gözümüzden kaçmıştır. Yoksa bu tarz muhabbetlerin orada olmaması gerektiğini biz de biliyoruz.
Ek olarak, mesajlarında nokta kullanırsan sevinirim.
krondor abi doğru söylüyor niye derseniz o söylediğin konular genelde serbest bölümde açılıyor.ben de bi sakınca göremiyorum
shadowwalker
İletim - 01/12/2005 : 16:42:29 ??? site hakkında "kötü yorumlar" da lazım. herkezin yıkama yağlama yapıp, herşey güllük gülistanlık diyecek insan lazım değil, eksik gedik gördümüydü söyleyecek birileri de olması lazım. haliyle site hakkında "kötü yorum"da olmalı. arkadaşın mesajı biraz sınırları zorlayacak türden idi onuda kabul etmek lazım... yanlış kelime seçimleri olduğunu düşünüyorum zaten o kelimeler üzerindede söylenecek olanlar söylendi. istersen tekrardan işin orasını alevlendirmeyelim...
Brad
İletim - 01/12/2005 : 13:35:40 Beyler site hakkında kötü yorum yapmayalım ve ağır laf ve sözler kullanmayalım.