|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ramco17 |
İletim - 18/07/2005 : 00:28:12 ben burdan yöneticilere sesleniyorum!! abi ben bu sitede bir eksiklik olduğunu gördüm bu siteye çok yakışan ama şimdilik olmayan bişey ANKET. Forumlar her nekadar anketsi özellikler taşısada anket gibi olamıyor işte anketin ayrı bir havası ve güzellliği vardır umarım bu önerimi dikkate alırsınız!! |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
metallic_white |
İletim - 27/07/2005 : 14:05:35 Vardı canım anket, hatta yanlış hatırlamıyorsam bu tasarıma yeni geçildiğinde, "Yeni tasarımımız nasıl olmuş?" gibisinden bir soruyu cevaplandırdığımı hatırlıyorum ... |
RoM3o |
İletim - 21/07/2005 : 13:20:45 Hah doru söyledin hocam başka türlü olur olmadık anketler açarlar forum iyice kirlenir.. |
thakki1 |
İletim - 21/07/2005 : 13:19:05 kaan bir ara ana sayfaya anket koyuyordu, ama forum destekliyormu onu bilemem, güzel seçilmiş bir konuya anket olabilir ama onuda en azından editörün seçmesi gerektiğine inanıyorum |
RoM3o |
İletim - 21/07/2005 : 13:17:09 Ya hocalar nie bu kadar uzatıyorsunuz şu an alt yapımız buna müsait değil deniyor olduğu zaman elbette yapılır merak etmeyin... |
Generalll |
İletim - 21/07/2005 : 13:04:56 Rappier bu güne kadar gördüğüm en kısa yazdığın cevap...
Anket olayına gelince...Sitenin webmasterı ben değilim ama bu forum asp ve sitz forumun eski bir versiyonu...Yani anket özelliği mevcut değil...Anket olması için forumun php altyapısına otuturulması lazım...O ada uzun iş... |
|
|
|